Gust raw vegan.
Cosul de cumparaturi
Nu aveti produse in cos

Conserve

Dulceață de vișine - raw-

Dulceață de vișine - raw-

Am re-inventat o variantă de dulceață raw care să mă bucure din tot sufletul!
mai multe detalii

Conservarea morcovilor pentru iarnă

Conservarea morcovilor pentru iarnă - secretul este păstrarea corespunzătoare!
mai multe detalii
Compot raw de vișine

Compot raw de vișine

O rețetă de compot cu care putem păstra toate proprietățile minunatelor fructe, fără să le alterăm prin fierbere si fără să adăugăm zahăr
mai multe detalii
Dulceață de afine- raw

Dulceață de afine- raw

O dulceață cu gustul copilăriei, sănătoasa, care păstrează proprietățile speciale ale afinelor
mai multe detalii
Magiun raw de prune

Magiun raw de prune

Magiun de prune cu gust de copilărie
mai multe detalii
Suc și bulion de roșii

Suc și bulion de roșii

Conserve de roșii pentru iarnă- suc și bulion
mai multe detalii
Zacuscă

Zacuscă

O rețetă veche de zacuscă, pe care o am de la mama si bunica mea.
mai multe detalii
Bulion de gogoșari

Bulion de gogșari

Un bulion altfel, care dă un gust desăvârșit in sosurile și mâncărurile în care este adăugat.
mai multe detalii
Vegeta

Vegeta

O modalitate simplă și sănătoasă pentru vegeta făcută în casă. Secretul mancărurilor gustoase.
mai multe detalii

Gustări "prăjite"

Alune de pădure coapte cu...”brânză”

Pentru o gustărică am mereu în dulapul secret aceste alune delicioase! Sunt foarte gustoase!

Încearcă rețeta!

Nuci „prăjite” și nuci „prăjite cu sare”

Am mereu un borcan mare cu nuci "prăjite" acolo în dulap, cu etichetă. Astfel am întodeauna ceva bun pentru o gustărică sau ca ingredient pentru dulciuri.

Încearcă rețeta!

Fistic prăjit

Fisticul mai este denumit si nuca fericită, datorită cojii semideschise. Poate fi folosit ca și gustare, în salate, la deserturi

Încearcă rețeta!

Conservare coajă de portocale

Pentru că ne place mult aroma cojii de portocală, am găsit o metodă de a o conserva și o împărtășesc cu voi.

Încearcă rețeta!

Dulceață de vișine - raw-

Am re-inventat o variantă de dulceață raw care să mă bucure din tot sufletul!

Încearcă rețeta!

Ceapă "prăjită"

Iubesc aroma cepei, dar nu în toate preparatele îmi place să fie în stare crudă. Iată cum "prăjim" ceapa, fără a-i altera proprietățile.

Încearcă rețeta!

Încă nu a scris nimeni niciun comentariu.

Adaugă un comentariu:





Întrebare de securitate:

Cate culori are un semafor? (raspundeti in cifre)


Leacuri alimentare

Hrană vindecătoare din farmacia naturii

Află mai mult »
Meniuri și provocări

Meniuri si provocări

Află mai mult »
Testimoniale

Testimoniale

Află mai mult »