Gust raw vegan.
Cosul de cumparaturi
Nu aveti produse in cos

Alimentul surpriză al lunii februarie - Rețetele Manuelei

Rădăcinoasă gustoasă, adesea neglijată în bucătărie, acest ingredient special este vedeta lunii februarie la Rețetele Manuelei. Fii pe fază deci și urmărește canalul de Youtube Rețetele Manuelei pentru rețete surprinzătoare și delicioase!
Piure cu Păstârnac - Rețetele Manuelei

Astăzi vom găti păstârnacul într-un fel simplu și de efect - chiar și copiii mofturoși vor aprecia acest piure delicios!
Hai deci să nu mai neglijăm păstârnacul! Este gustos și sănătos, se găsește peste tot, iar locul lui nu este doar în supă!
Supă cremă din pastârnac, cu castane - Rețetele Manuelei

🍵 Mie îmi plac foarte mult supele cremă. Sunt ușoare pentru digestie, au calorii puține, sunt pline-ochi de vitamine, iar textura catifelată nu se compară cu nimic!
Așa că trebuia să mai adaug o supă cremă la caietul cu rețete și, pentru că am declarat luna februarie a lui 2019 ca fiind Luna Păstârnacului, desigur, supa mea cremă e cu păstârnac. Și castane, nu de alta, dar ceva mai gustos și mai cremos de atât nu există!
Blat de tort cu pastarnac - Rețetele Manuelei

🎂 Cum mi-a venit ideea de a face un blat de tort cu păstârnac?! Nimic mai simplu: din iubire pentru acest aliment care rămâne neglijat pe tarabele piețelor și așteaptă să-i vină rândul doar pentru câteva rețete! Nedrept zic!!!

Cremă de păstârnac cu vanilie și miere - Rețetele Manuelei

🍰 Când ți-e poftă de ceva dulce trebuie să guști ceva dulce! Iar dacă ingredientul principal e ceva atât de neobișnuit, dar sănătos, cum e păstârnacul, poți spune că ai împăcat și capra care poftește la gustul bun, și varza care îndeamnă la alegeri sănătoase: cremă de păstârnac cu vanilie și miere!
Leacuri alimentare

Hrană vindecătoare din farmacia naturii

Află mai mult »
Meniuri și provocări

Meniuri si provocări

Află mai mult »
Testimoniale

Testimoniale

Află mai mult »