Gust raw vegan.
Cosul de cumparaturi
Nu aveti produse in cos

Rețetele Manuelei în luna octombrie

Iuțeată - Rețetele Manuelei


De data aceasta Doamna Oltea ne-a bucurat cu un sos iute ca focul! Eu l-am preparat puțin diferit în filmare, dar aveți rețeta originală păstrată bine de prietena ei Rodica din Campulung Modovenesc, intr-un caiet de retete mostenit de la bunici. Caiet vechi de mai bine de 100 de ani! Deci sa ne bucuram de tradiție și de tot ce putem avea de la străbunii noștri!
Salată de sfeclă roșie - Rețetele Manuelei


O altă salată pentru iarnă pe care vă spun sincer că am mâncat-o așa, goală cu pâine!
Salată RODICA din gogonele - Rețetele Manuelei


O salată de iarnă, cu gogonele și deliciile toamnei! Sunt câțiva pași de urmat pe care îi voi scrie mai jos cu cantități clare!
Castraveți cu hrean în saramură - MAMA


O rețetă bine păstrată de Oltea - mama, adusă din Bucovina în urmă cu mai bine de 50 de ani! Ușor de preparat, dar toate secretele le găsiți deja pe site-ul meu! Să fie o iarnă blândă și plină de arome în casele noastre
Gogoșarii doamnei Oltea - MAMA


O rețetă păstrată bine în caietul mamei, adusă din Bucovina natală și preparată de mama de mai bine de 30 de ani în fiecare toamnă. Astăzi ne învață și pe noi secretele!
Vedeta lunii Octombrie - Rețetele Manuelei


Luna aceasta avem multă treabă în bucătărie, stați aproape! Iar surpriza este că am o invitată specială în bucătăria rețetelor!
Leacuri alimentare

Hrană vindecătoare din farmacia naturii

Află mai mult »
Meniuri și provocări

Meniuri si provocări

Află mai mult »
Testimoniale

Testimoniale

Află mai mult »