Gust raw vegan.
Cosul de cumparaturi
Nu aveti produse in cos
Retetele Manuelei. Gust raw, gust vegan

Vă rog să-i spuneți bun venit cărții tipărite cu Rețetele Manuelei, Ediția a-II-a!

EDIȚIA a-II-a

Format: TIPĂRIT, 190 de pagini, coperți cartonate.

Cartea include 131 de rețete raw vegane, vegane și vegetariene, inclusiv seturile de rețete pentru Meniurile complete pentru Paște și Crăciun!

Preț: 110 lei + transport

COMANDĂ ACUM »

Conservare morcovi (raw)
Conservare morcovi (raw)
Conservare morcovi (raw)
Conservare morcovi (raw)

Conservare morcovi (raw)

Voturi (0):
Adaugă la favorite Print Friendly and PDF

Etichete: morcovi
Conservare morcovi (raw) - cum se prepară?
Comentarii

Toamna este vremea când, precum furnica harnică, încep să mă pregătesc pentru iarnă. Si pentru că scopul acestui site este să te învăț și pe tine, uite ce-ți propun:
Morcovul uscat la deshidrator este folositor peste iarnă în orice supă, ciorbă, borș raw-vegan. Ocupă loc puțin în cămară și nu ai surpriza să se strice. Am experimentat păstrând de 4 ani legume deshidratate în cămară tocmai pentru a verifica cum rezistă. Iar surpriza a fost mare să constat că și acum gustul este intact, însă secretul stă în cum le păstrezi în cămară....

Morcovii se spală bine și se dau pe răzătoarea mare, se pun în tăvi la deshidratat până devin ca niște pietricele mici și fine.

S E C R E T

Se pun porții mici în pungi și se videază (se găsesc acum pe piață o varietate foarte mare de aparate care videază pungile) și se scrie data pe pungă. Toamna trecută am pus puțin morcov deshidratat într-o pungă care se închide cu "fermoar" și a rezistat bine până acum.
Se pastrează la rece în loc uscat!

 

Leacuri alimentare

Hrană vindecătoare din farmacia naturii

Află mai mult »
Meniuri și provocări

Meniuri si provocări

Află mai mult »
Testimoniale

Testimoniale

Află mai mult »