MENIU VEGAN
Aperitive:
Tartină cu pâine fără frământare și Pastă de "ton" fără...ton
Tartină cu pâine fără frământare și Cel mai simplu guacamole (video)
Tartină cu pâine fără frământare și Tapenade (pastă cu măsline)
Orez negru cu leurdă și spanac
Pâine raw cu ceapă
Felurile principale:
Supă cremă de dovleac (raw)
Piure de cartofi cu spanac cu Salată de sfeclă coaptă
Dulce:
Ciocolată cu anason
Înghețată de banane cu Sos de curmale
Gustări:
Limonadă cu mentă
Hrișcă coaptă cu "parmezan"
Fistic prăjit
Toate aceste preparate pot fi pregătite la tine acasă sau la locația evenimentului.
Pentru detalii despre acest serviciu, te rog să mă contactezi la 0722.311.566 sau folosind formularul de mai jos.
Cu drag,
Manuela
În primul rând trebuie să știi că juri! Dar juri că mănânci ton!
Cea mai simplă rețetă de guacamole, cu avocado, lămâi și ceapă verde.
Am mai inventat o rețetă cu leurdă proaspătă, leurdă raw, ca să-i păstrăm nealterate valorile nutriționale.
Rețetă de la un coleg din America, bucătar specializat în bucătăria raw. Se face foarte ușor, miroase extraordinar, are un gust perfect!
Gustare ușoară, pe bază de măsline, specifică bucătăriei provensale.
Cui nu-i place aroma de pâine proaspăt coaptă, la el în casă? Și cine nu vrea o rețetă testată, fără frământat?
Cu această supă cremă am convins și pe cel mai sceptic om în ceea ce privește dovleacul. Are un gust neașteptat, deloc dulceag cum știm că este dovleacul și este bună chiar și a doua zi!
Un piure simplu în care am "mascat" spanac crud, o bunătate pe care s-au bătut o grămadă de copii zglobii.
O salată atât de des întâlnită în meniul nostru, al românilor. Și atât de ușor de făcut.
Ciocolata cu anason este "ciocolata Magdei" pentru că n-am să uit ușor ce am surprins în ochii Magdei înainte și după prima bomboană.
Această înghețată, în afară de faptul că este cremoasă, delicioasă și ușor de făcut este și salvatoare!
La înghețata de banane merge de minune un sos gustos!
Fără milă am tuns toată menta mai mică și mai măricică, să-mi fac o limonada cu ce aveam prin frigider!
Când suntem pe fugă și avem nevoie de o gustare sau vrem să îmbogățim nutritiv o salată, alegem hrișca!
Fisticul mai este denumit si nuca fericită, datorită cojii semideschise. Poate fi folosit ca și gustare, în salate, la deserturi