Gust raw vegan.
Cosul de cumparaturi
Nu aveti produse in cos
Piure de cartofi cu spanac

Piure de cartofi cu spanac (Video)

Voturi (3):
Timp de preparare: 30 minute sau mai mult - click pentru alte rețete la fel de rapide!
Adaugă la favorite Print Friendly and PDF
Piure de cartofi cu spanac (Video) - cum se prepară?
Comentarii

Uite iar un fel de mâncare "compromis" cum îmi place mie să-l denumesc. Ultima oară am gatit la mănăstirea noastră de suflet și cei mici au lins castroanele până să apuc și eu să fac o fotografie bună ori să ornez frumos un castronel.

Dar dacă fotografii frumoase nu am apucat să fac, atunci vă las filmuletul mai jos.




Timp de preparare: 30 minute

Ingrediente folosite:

un kg cartofi

două mâini mari de spanac (crud)

2 linguri de drojdie inactivă

sucul de la o lămâie mică

ulei de măsline

4 dinți de usturoi: doi pentru fierberea cartofilor (pe care apoi îi aruncăm) și doi (pe care îi punem în blender la final)

o lingură semințe râșnite de cânepă (se amestecă la final

sare după gust

Cum se face:

Se pun cartofii la fiert în apă rece, cu tot cu coajă si cu doi dinți de usturoi necurățați. Se adaugă și un fir de sare. Când sunt deja fierți și răciți, se pun în blender cu toate ingredientele și se transformă într-o pastă, dar nu tocmai fină, sau, dacă vrem să fie mai grosier si să se simtă cartofii, atunci îi putem pasa cu furculița.

La final se pune drojdia inactivă și semințele de cânepă. Se omogenizează, și gata masa!

Copiii celor care erau la mănăstire s-au bătut pe acest piure. Sunt curioasă cum au reacționat ai vostri.

Leacuri alimentare

Hrană vindecătoare din farmacia naturii

Află mai mult »
Meniuri și provocări

Meniuri si provocări

Află mai mult »
Testimoniale

Testimoniale

Află mai mult »