MENIU VEGAN
Aperitive:
Roșie umplută cu Brânzică din semințe de floarea soarelui
Tartină cu Pâine fără frământare și Icre de mei
Bruschetă cu Pâine fără frământare cu sfeclă roșie raw
Pateu de linte verde și praz pe felii de castravete
Leurdă cu avocado pe pat de frunze de salată verde
Felurile principale:
Supă cremă de țelină
Tocăniță cu ciuperci crude shiitake (cu mămăliguță) și Mujdei de usturoi
Dulce:
Bomboane "Raffaello"
Ciocolată pentru mama
Biscuiți cu nucă și salvie
Gustări:
Gingerată cu tarhon
Pâine raw cu ceapă
Chipsuri din dovlecei
Toate aceste preparate pot fi pregătite la tine acasă sau la locația evenimentului.
Pentru detalii despre acest serviciu, te rog să mă contactezi la 0722.311.566 sau folosind formularul de mai jos.
Cu drag,
Manuela
Această brânzică fină îmi trezește atât de multe amintiri! Îmi readuce în suflet dragostea și dăruirea primului meu profesor de viață nouă.
Bill Gates a investit milioane de dolari în culturile de mei. Oare de ce? În urmă cu mii de ani meiul era aliment de bază.
O cremă tartinabilă cu gust fantastic, pasta de avocado cu leurdă este un altfel de guacamole!
Sfecla roșie este leac-aliment. Are multe proprietăți vindecătoare și a fost folosită de multe popoare pentru diversele beneficii.
Pentru nostalgicii aromei de pateu de ficat, iată o rețetă pe cât de simplă, pe atât de gustoasă.
Cui nu-i place aroma de pâine proaspăt coaptă, la el în casă? Și cine nu vrea o rețetă testată, fără frământat?
O supă pentru susținerea imunitătii-catifelată și aromată, pentru zile încă răcoroase.
O mâncărică rapidă care este un compromis între raw și gătit, atunci când ni se face dor de aburii din bucătărie.
Iată rețetă de mujdei de usturoi... mai specială.
Cu această retetă poți face 45 bomboane "Raffaello". Delicioase!
Dedic bomboanele acestea tuturor mamelor din lume și tuturor fiicelor care luptă pentru sănătatea mamelor lor! La mulți ani tuturor femeilor magice!
Biscuiți delicioși în care am pus salvie din belșug
Pentru că am deja în grădină mult tarhon fericit să-i vină rândul în Rețetele Manuelei, am experimentat o combinație inedită: gingerată cu tarhon.
Rețetă de la un coleg din America, bucătar specializat în bucătăria raw. Se face foarte ușor, miroase extraordinar, are un gust perfect!
O modalitate indedită de a prepara dovleceii ca pe o gustare sănătoasă și delicioasă.