Pe 1 iulie am participat la workshop-ul lui Brian Clement, unde am asigurat cateringul pentru 100 de persoane și am avut momentul meu despre hrana raw vegană - pe scenă (vezi aici video).
Cum a fost, vedeți mai jos.
Pe 2 iulie, iubitorii rețetelor vegane și raw vegane care au participat la conferința gratuită a lui Brian Clement de la Hotel Caro, au venit la standul Rețetelor Manuelei pentru degustare și o vorba prietenească, o rețetă, o poveste.
Rețetă de la un coleg din America, bucătar specializat în bucătăria raw. Se face foarte ușor, miroase extraordinar, are un gust perfect!
O modalitate indedită de a prepara dovleceii ca pe o gustare sănătoasă și delicioasă.
Anghinarea amăruie capătă un gust nemaipomenit cu măsline!
Icre din chia albă, o rețetă supercunoscută și deosebit de gustoasă. De ce este chia un superaliment?
O rețetă simplă, minunată, cu caju, mărar și ceapă verde. Conține grăsimi mononesaturate, cupru și magneziu.
Pastă de conopidă tartinabilă raw, absolut delicioasă cu pâine.
În primul rând trebuie să știi că juri! Dar juri că mănânci ton!
Am mereu un borcan mare cu nuci "prăjite" acolo în dulap, cu etichetă. Astfel am întodeauna ceva bun pentru o gustărică sau ca ingredient pentru dulciuri.
Pentru o gustărică am mereu în dulapul secret aceste alune delicioase! Sunt foarte gustoase!