Gust raw vegan.
Cosul de cumparaturi
Nu aveti produse in cos
Pastă de "ton" fără...ton
Pastă de "ton" fără...ton
Pate de ton, vegan, raw
Pate de ton, vegan, raw
Pate de ton, vegan, raw

Pastă de "ton" fără...ton

Voturi (5):
Timp de preparare: 10 minute - click pentru alte rețete la fel de rapide!
Adaugă la favorite Print Friendly and PDF
Pastă de "ton" fără...ton - cum se prepară?
Comentarii

Când vrei să-ţi schimbi stilul de alimentaţie radical, să scoţi proteina animală, zahărul sau mai ştiu eu ce, una dintre marile provocări este „amintirea” unui anume gust şi pofta după acel aliment pe care nu vrei/nu mai poţi să-l consumi. 

Pentru această situaţie am conceput special reţete numite "Nostalgii” şi care ne aduc gustul respectiv, fără însă a folosi proteină animală.

Pateul de „ton” este una dintre aceste reţete. O rețetă de la HHI pe care o împărtășesc și cu voi.

Timp de preparare: 10 minute

Ingrediente:

250 g seminţe de floarea soarelui hidratate (între 3 -8 ore) și apoi spălate bine

o ceapă albă

50 ml suc lămâie 

100 g ţelină apio

60 ml apă

sare după gust

alge marine (pentru gustul de pește)

Cum se face:

Punem toate ingredientele (mai puţin ceapa şi ţelina apio) în blender şi le transformăm într-o pastă fină, cremoasă.

Apoi amestecăm cu ceapa şi beţele de apio tocate fin.

La final se decorează cu o ceapă albă și 200 g țelină apio. Ambele tocate mărunt, mărunt.

O să juri că mănânci pateu de ton!

Leacuri alimentare

Hrană vindecătoare din farmacia naturii

Află mai mult »
Meniuri și provocări

Meniuri si provocări

Află mai mult »
Testimoniale

Testimoniale

Află mai mult »