![]() Pastă de "ton" fără...ton
Timp de preparare:
10 minute
- click pentru alte rețete la fel de rapide!
Pastă de "ton" fără...ton - cum se prepară?
Comentarii
Când vrei să-ţi schimbi stilul de alimentaţie radical, să scoţi proteina animală, zahărul sau mai ştiu eu ce, una dintre marile provocări este „amintirea” unui anume gust şi pofta după acel aliment pe care nu vrei/nu mai poţi să-l consumi. Pentru această situaţie am conceput special reţete numite "Nostalgii” şi care ne aduc gustul respectiv, fără însă a folosi proteină animală. Pateul de „ton” este una dintre aceste reţete. O rețetă de la HHI pe care o împărtășesc și cu voi. Timp de preparare: 10 minute Ingrediente: 250 g seminţe de floarea soarelui hidratate (între 3 -8 ore) și apoi spălate bine o ceapă albă 50 ml suc lămâie 100 g ţelină apio 60 ml apă sare după gust alge marine (pentru gustul de pește) Cum se face: Punem toate ingredientele (mai puţin ceapa şi ţelina apio) în blender şi le transformăm într-o pastă fină, cremoasă. Apoi amestecăm cu ceapa şi beţele de apio tocate fin. La final se decorează cu o ceapă albă și 200 g țelină apio. Ambele tocate mărunt, mărunt. O să juri că mănânci pateu de ton! |