Gust raw vegan.
Cosul de cumparaturi
Nu aveti produse in cos

Carte de bucate raw vegane de Paște

Cartea de bucate "Rețete raw, vegane, de Paște. Meniu complet"

 

Iată și cartea de bucate Rețetele-Manuelei.ro cu rețete potrivite pentru Paștele nostru tradițional românesc, însă vegane și raw vegane.

Format: PDF

Preț: 20 lei

 

Carte de bucate cu meniu complet de Paște - vegan și raw vegan

Save

 

 

Stoc: Disponibil Pret:
20.00
RON
Buc:

Pentru a comanda, va trebui să parcurgi pașii de comandă din formularul de mai jos.

IMPORTANT:

Înainte de a comanda, citește termenii și condițiile, care includ termenii și modalitățile de livrare. Efectuarea comenzii reprezintă acordul tău cu acești termeni și condiții, iar acest acord are valoare de contract electronic între tine și firma IMPILO MANUDAV SRL, Constanța, Str. Industrială 2A, Cam. 1, parter, office a rond retetele-manuelei.ro, 0722 311 566, CUI 35744224, J13/516/02.03.2016) iar tranzacția se supune legislației în vigoare, aplicabilă acestor contracte. Datele tale sunt confidențiale, în condițiile legislației române privind protecția datelor personale.

Prețul este cel afisat, include toate taxele și nu conține TVA.

In cazul cartilor in format digital, livrarea se face online, deci nu există costuri de transport si, fiind produse digitale, acestea nu pot fi returnate. In cazul cartilor tiparite si al altor produse, pretul transportului depinde de distanta pana la tine acasa si se va afisa in fereastra de plata a procesatorului de plata cu cardul. Daca alegi transferul bancar ca modalitate de plata, te rugam sa tii cont de faptul ca va trebui sa achiti curierului costul transportului la livrare.

Leacuri alimentare

Hrană vindecătoare din farmacia naturii

Află mai mult »
Meniuri și provocări

Meniuri si provocări

Află mai mult »
Testimoniale

Testimoniale

Află mai mult »