Gust raw vegan.
Cosul de cumparaturi
Nu aveti produse in cos
Retetele Manuelei. Gust raw, gust vegan

Vă rog să-i spuneți bun venit cărții tipărite cu Rețetele Manuelei, Ediția a-II-a!

EDIȚIA a-II-a

Format: TIPĂRIT, 190 de pagini, coperți cartonate.

Cartea include 131 de rețete raw vegane, vegane și vegetariene, inclusiv seturile de rețete pentru Meniurile complete pentru Paște și Crăciun!

Preț: 110 lei + transport

COMANDĂ ACUM »

Dovleac deshidratat

Dovleac deshidratat

Voturi (0):
Adaugă la favorite Print Friendly and PDF
Dovleac deshidratat - cum se prepară?
Comentarii

Dovleacul deshidratat  poate fi folosit la supe creme, deserturi, smoothie-uri sau după propria imaginație. Am ajuns să deshidratez dovleacul pentru că mereu tăiam dintr-un dovleac o felie și până când ajungeam să poftesc iar, dovleacul rămas se strica. Astfel se păstrează mult în timp, aroma este puternică și cu gust neașteptat, parcă ar fi caramelizat.

Timp necesar: minim 3 ore

Ingrediente necesare:

- dovleac plăcintar

- pungi și apărat pentru vidat, sau pungi cu fermoar

Cum se face:

Se curăță de coajă dovleacul și se da pe răzătoarea mare sau se feliază foarte subțire. Se pune în tăvi la deshidratat, iar când este uscat  se porționează, se pune în pungi și se păstrează în cămară. Timpul pentru deshidratare va fi diferit, în funcție de tipul de deshidrator folosit și de tipul de dovleac.

Leacuri alimentare

Hrană vindecătoare din farmacia naturii

Află mai mult »
Meniuri și provocări

Meniuri si provocări

Află mai mult »
Testimoniale

Testimoniale

Află mai mult »