Gust raw vegan.
Cosul de cumparaturi
Nu aveti produse in cos

Health Coaching Individual

Relațiile, exercițiile fizice, cariera, și spiritualitatea sunt la fel de importante pentru sănătatea ta ca alimentele pe care le mănânci. Acestea patru ne hrănesc întâi, chiar dacă nu vin într-o farfurie. Un health coach înțelege acest lucru și practică o abordare holistică a clientului, pentru a sprijini întreaga sa persoană. De exemplu, la locurile noastre de muncă petrecem mai mult timp decât în familie. Dacă serviciul nostru este unul frustrant, stresant și neplăcut, acest lucru se va răsfrange asupra întregii stări de sănătate a organismului. Când vii frustrat și nervos de la servici, îți găsești alinarea în mâncare, cantități mari, rafinată și nesănătoasă, ca o refulare a frustrărilor de peste zi.

Un health coach este o autoritate de wellness și mentor de susținere, care motivează oamenii să cultive alegeri pozitive de sănătate. Ca și health coach, iți asiști clienții în a-și atinge obiectivele lor de sănătate prin ajustări ale stilului de viață și de comportament. În loc de a prescrie o dietă, un health coach va construi programe de wellness individualizate pentru a satisface nevoile clienților săi.

Un coach oferă informații personalizate, care sunt relevante pentru tine și provocările tale individuale sau obiective, și, cel mai important, îți oferă posibilitatea de a pune întrebări și de a beneficia de susținere pe toată durata procesului de coaching.

Ședințele se pot face fie la cabinet (Alea Murelor Nr. 10A, în spate la Euromaterna), fie telefonic sau pe skype.

Poți vedea un model de fișă de la care putem începe să lucrăm personalizat, individualizat și holistic. Dacă ești femeie descarcă fișa de AICI, dacă ești bărbat, descarcă fișa de AICI. Trimite-mi-o completată la retetelemanuelei@gmail.com și primești prima ședință de health coaching GRATUIT.

Detalii și programări: retetelemanuelei@gmail.com / telefon: 0722311566

Încă nu a scris nimeni niciun comentariu.

Adaugă un comentariu:

Întrebare de securitate:

Cate zile sunt intr-o saptamana (raspundeti in litere, de ex "sapte")


Leacuri alimentare

Hrană vindecătoare din farmacia naturii

Află mai mult »
Meniuri și provocări

Meniuri si provocări

Află mai mult »
Testimoniale

Testimoniale

Află mai mult »