Gust raw vegan.
Cosul de cumparaturi
Nu aveti produse in cos

Alimentul surpriză al lunii martie - Rețetele Manuelei

Verde și cu un gust aparte, delicios cu mămăliguță, dar și altfel, ingredientul lunii martie este celebra urzică - la Rețetele Manuelei.
Tarta cu urzici si ciuperci - Rețetele Manuelei

Ciupercile sunt un ingredient fără de care nu se poate în bucătăria vegetariană, vegană și raw - pe lângă proprietățile nutritive pe care le au, ciupercile sunt sățioase, gustoase și au o textură extraordinară. 🌿🍄 Iar în combinație de primăvară, cu urzici, sunt VIS!
Brioșe din avocado 🥑 cu urzici - Rețetele Manuelei

Ai o petrecere fix în post? Nicio problemă, pentru că ai acum o rețetă extraordinară de brioșe aperitiv cu doar câteva ingrediente ușor de găsit primăvara: urzici, avocado, mărar, usturoi și ceapă verde și tărâțe de psyllium 🌿🥑
Poftă bună!

Supă cremă din urzici - Rețetele Manuelei

🍵 E rândul urzicii să fie vedeta unei supe cremă! Și vă promit că această supă cremă este chiar o minune! Simplu de făcut, gustos, plin de vitamine - încercați!
Urzici cu maioneză din avocado - Rețetele Manuelei

🌿🥑 Dacă vă întrebați în ce fel se pot combina două alimente minune, adică urzica cea plină de vitamine și avocado, fructul cu textură ca untul, dar plin de grăsimi din cele bune, iată aici o adevărată surpriză pentru gust!
Smoothie pentru campioni - Rețetele Manuelei

Un smoothie din urzici? 🌿 Da! Toată vigoarea naturii e în acest smoothie, așadar nu vă sfiiți să-l faceți în perioada asta, a urzicilor!

Leacuri alimentare

Hrană vindecătoare din farmacia naturii

Află mai mult »
Meniuri și provocări

Meniuri si provocări

Află mai mult »
Testimoniale

Testimoniale

Află mai mult »