MENIU VEGAN
Aperitive:
Tartină cu pâine fără frământare și Almette vegan, cu mărar
Tartină cu pâine fără frământare și Pastă de anghinare cu măsline verzi
Tartină cu pâine fără frământare și Icre din amaranth
Ciuperci cu maioneză raw pe frunze de salată verde
Aperitiv rafinat cu paste din alge
Felurile principale:
Supă cremă de morcovi cu avocado
Șnițel vienez raw cu Kartoffen salat
Dulce:
Bomboane cu prune uscate și nuci românești
Ciocolată raw cu nucă românească (video)
Tort din avocado
Gustări:
Alune de pădure coapte cu...”brânză”
Nuci „prăjite” și nuci „prăjite cu sare”
Chipsuri din dovlecei
Toate aceste preparate pot fi pregătite la tine acasă sau la locația evenimentului.
Pentru detalii despre acest serviciu, te rog să mă contactezi la 0722.311.566 sau folosind formularul de mai jos.
Cu drag,
Manuela
Iar dacă vrei să vezi ce conțin exact și cum se prepară aceste minunate bucate,
te invit să citești (și, de ce nu, să și faci în propria ta bucătărie) rețetele de mai jos:
O rețetă simplă, minunată, cu caju, mărar și ceapă verde. Conține grăsimi mononesaturate, cupru și magneziu.
Anghinarea amăruie capătă un gust nemaipomenit cu măsline!
Pentru cei nostalgici, am reinventat "ciupercile cu maioneză" într-o variantă mai sănătoasă.
Amaranth-ul este vedeta dietei fără gluten. Putem să îl folosim în multe rețete gustoase și sănătoase.
Când ești în până de idei sau musafirii sunt deja la ușă și tu nu ai pregătit nimic, acesta este un aperitiv care să te salveze!
Cui nu-i place aroma de pâine proaspăt coaptă, la el în casă? Și cine nu vrea o rețetă testată, fără frământat?
O supă atât de rapidă și gustoasă, încât și-a găsit curând fani.
Șnițel raw fără carne care are un gust identic cu șnițelul clasic. Sunt fericită să vă anunț că deja am păcălit câțiva pofticioși cu rețeta mea.
Pentru că tot v-am stârnit cu șnițelul vienez, hai să vă dau și o rețetă de salată, care tot spre Viena îmi îndreaptă amintirile.
Vă amintiți tarabele din piață, cu munți de prune uscate pe ele? Iar lângă - alți munți cu mieji de nucă spartă?
Îți mai împărtășesc unul din secretele mele: cum să ai tot timpul la îndemână pentru situații „neprevazute” un dulce sănătos și delicios.
Acesta este prima rețetă de tort raw pe care am încercat-o și a rămas drept etalon pentru soțul meu.
Pentru o gustărică am mereu în dulapul secret aceste alune delicioase! Sunt foarte gustoase!
Am mereu un borcan mare cu nuci "prăjite" acolo în dulap, cu etichetă. Astfel am întodeauna ceva bun pentru o gustărică sau ca ingredient pentru dulciuri.
O modalitate indedită de a prepara dovleceii ca pe o gustare sănătoasă și delicioasă.