![]() Șnițel vienez raw
Timp de preparare:
10 minute
- click pentru alte rețete la fel de rapide!
Șnițel vienez raw - cum se prepară?
Comentarii
Eu sunt încă în săptămâna vieneză, motiv pentru care poftesc la șnițel! Sunt deci fericită să vă anunț că deja am păcălit câțiva pofticioși cu rețeta mea. Pe vremea când găteam "clasic" fugeam de tot ce însemna prăjeală, pe motiv că nu stăpâneam tehnica de prăjire. La vremea aceea nu înțelegeam că e mai bine fără prăjeli. Însă acum am descoperit că pot face "prăjeli" foarte sănătoase la deshidrator. Da, ai citit bine! (Între 10 și 12 ore, în funcție de cât sunt de groase șnițelele noastre. Practic le pui în deshidrator și uiți de ele până devin crocante, cum îți plac. Merită așteptarea!) sare
Se așează frumos în tăvi, fără plasă fină dedesupt, ca sa se usuce frumos. Eu am lăsat la deshidratat bucățile mici pentru 10 ore iar bucățile mari și groase pentru 12 ore, pentru că îmi plac șnițelele mai uscate puțin. A meritat din plin așteptarea, pentru că aceste șnițele pot fi ținute la frigider într-o cutie, iar pe o felie de pâine integrală cu maia devin gustarea ideală pentru oricine! |