Gust raw vegan.
Cosul de cumparaturi
Nu aveti produse in cos

Conferința "Ele au reușit", a treia ediție - iulie 2017

Peste 100 de femei de afaceri s-au reunit în 31 Iulie, în Mamaia, la Hotel Iaki, la cea de-a treia ediție a Conferinței ELE AU REUȘIT, un eveniment marca Elite Business Women!

ele au reusit


Scopul evenimentului a fost acela de a promova leadership-ul feminin și egalitatea de șanse, de a prezenta modele pentru afaceri de succes, dar și posibilități de finanțare pentru start up-uri. Evenimentul s-a bucurat de prezența unor invitați speciali atât din țară, cât și din străinătate printre care: Daniela PaladeTeodorescu – Redactor Șef Revista Cariere, Lena Kay – Entrepreneur & Transformational Coach, Ada Matei – fondator DSA, George Suciu – fondator BEIA Consult International, Romina Codreanu, Manager Datix Med, Lavinia Stefănut, GM Marvilogistic, Manuela Stamate Costea, fondator Rețetele Manuelei.


“Din păcate, în România, ascensiunea unei femei către poziția de leader este încă îngreunată de o serie de stereotipuri. Scopul conferințelor ELE AU REUȘIT este învingerea prejudecăților, încurajarea femeilor să înceapă un business și promovarea afacerilor dezvoltate de femei antreprenor. O femeie aflată la putere poate fi ușor etichetată drept agresivă, autoritară sau egoistă. Noi reușim să arătăm că nu este deloc așa și ma bucur că sunt și bărbați antreprenor care ne susțin”, a declarat Bianca Tudor, președintele Elite Business Woman, organizatorul evenimentului.
Evenimentul a fost sustinut de către: BCR, Maurer Imobiliare, DATIX Med Clinic, Marvi Logistics, Hotel Aurora reprezentat de către Mery Mambet- ambasador Elite,Manuela Costea, Bianca Costea.


Sponsori:

Clubul Yves Rocher Constanța, Cofetaria Rebeca, Cotnari, Keia, Cryo Slim Salon, centru de remodelare corporală.
EstetiQ BoutiQue by Florentina Ivanove by Florentina Ivanov
Cristina Tudor- Networker & Brand Ambassador Jeunesse,
Eubio Magazinul tau Bio, MARY KAY by Viorica SercaneanParteneri Media:

Evenimente Constanta, UCT Media, Cristina Joy, Neptun TV, TVR, Kool Media

Ele au reușit
Ele au reușit
 Ele au reușit
Ele au reușit
 Ele au reușit
Ele au reușit
Ele au reușit
Ele au reușit
Leacuri alimentare

Hrană vindecătoare din farmacia naturii

Află mai mult »
Meniuri și provocări

Meniuri si provocări

Află mai mult »
Testimoniale

Testimoniale

Află mai mult »