Gust raw vegan.
Cosul de cumparaturi
Nu aveti produse in cos

Retetele Manuelei în luna iunie

Vedeta în luna IUNIE și cadoul de la Rețetele Manuelei pentru voi!

Copilăria este cadoul minunat pe care ni-l dă viața, 1 IUNIE este ziua ta și a tuturor copiilor! Să fim sănătoși și mereu cu zâmbetul pe buze! La mulți ani!
Supă cremă din cartof dulce cu avocado și mărar - Rețetele Manuelei


Supa cremă mereu salvatoare, plină de fibre, oferă o senzație de sațietate pentru o bună perioadă de timp, plină de nutrienți, aromă explozivă 🍠🍠🍠🍠🥑🥥 = 🥣

Iar despre 🍠putem spune că sunt o sursă de vit A și au un nivel ridicat de antioxidanți anti-inflamatorii, delicioși și în stare crudă și gătiți!
Supă cremă din mazăre cu mentă - Rețetele Manuelei


Când vine vorba de supe/ciorbe/borșuri... eu una sunt tare mofturoasă! Nu mănânc decât gătit de mâna mea și asta nu-i de bine mereu, vă spun și de ce! Eram de curând pe terasa unui restaurant italian în Brașov, iar în jurul meu pe la toate mesele se comanda supă cremă de mazăre cu mentă!

Tremuram de poftă și visam să fac filmarea imediat ce voi ajunge acasă, dar de comandat - nici prin gând nu mi-a trecut! Așa se face că la întoarcerea acasă, Edy a venit fuguța și am făcut filmare minunată, iar supa a ieșit pe placul meu clar!
Supă cremă de morcov cu cimbru - Rețetele Manuelei


Și de data aceasta vă propun o rețetă ultra-rapid de preparat, așa, la urgență, atunci când mai ai doar 20 de minute și trebuie să fugi după copil la școală! Cât fierbe supa ai timp să te aranjezi puțin ,pui un ruj frumos, belnduiești supa și fugi...

MORCOVUL este cunoscut drept LEGUMA FARMACIE a naturii! Chiar şi gătit într-o supă cremă îşi păstrează proprietăţile nutritive, fiind excepţia de la regulă care spune că, prin fierbere, legumele îşi pierd vitaminele!

Și pentru cei grăbiți, las aici rețeta minune!
Supă cremă de sfeclă roșie cu busuioc - Rețetele Manuelei


O aromă neașteptată, culoare explozivă, ne crește rezistența la efort, luptă împotriva anemiei, stimulează creierul - să vrem motive în plus pentru a consuma sfeclă roșie?

Pentru ca vedeta acestei supe să rămână sfecla roșie, am folosit puține ingrediente, iar după ce au fiert la foc mic le-am transformat în supă cremă fină cu ajutorul blenderului.
Rețetele Manuelei în luna mai


A venit și 1 mai, așa că iată ce surprize culinare v-am pregătit pentru luna asta de primăvară-vară!
Mai multe detalii despre ce surprize culinare v-am pregătit pentru luna asta de primăvară-vară gasiți aici »Leacuri alimentare

Hrană vindecătoare din farmacia naturii

Află mai mult »
Meniuri și provocări

Meniuri si provocări

Află mai mult »
Testimoniale

Testimoniale

Află mai mult »