![]() Alune de pădure coapte cu...”brânză”
Timp de preparare:
1-5 minute
- click pentru alte rețete la fel de rapide!
Alune de pădure coapte cu...”brânză” - cum se prepară?
Comentarii
Pentru o gustărică am mereu în dulapul secret aceste alune delicioase! Îţi trebuie un deshidrator, o investiţie pe termen lung care îşi merită toţi banii! Cum se face: Alunele se pun în apă la hidratat între 3 şi 8 ore, apoi se spală bine. Pentru a le folosi ai două variante: 1. Punem alunele de pădure la deshidratat până devin crocante, simple. Le folosim pentru blaturi de prăjituri, bomboane rafaelo, orice vrem să inventăm... 2. Stropim alunele cu sos soia și/sau fulgi de drojdie inactivă (parmesanul veganilor) și le lăsăm la deshidratat. Apoi le punem la borcan şi nu uităm să punem eticheta cu data, asta dacă mai apucăm să le punem în borcan... Sunt foarte gustoase! |