Gust raw vegan.
Cosul de cumparaturi
Nu aveti produse in cos
Alune de padure coapte cu...”branza”
Alune de padure coapte cu...”branza”
Alune de padure coapte cu...”branza”

Alune de pădure coapte cu...”brânză”

Voturi (1):
Timp de preparare: 1-5 minute - click pentru alte rețete la fel de rapide!
Adaugă la favorite Print Friendly and PDF
Alune de pădure coapte cu...”brânză” - cum se prepară?
Comentarii

Pentru o gustărică am mereu în dulapul secret aceste alune delicioase!

Îţi trebuie un deshidrator, o investiţie pe termen lung care îşi merită toţi banii!

Cum se face:

Alunele se  pun în apă la hidratat  între 3 şi 8 ore, apoi se spală bine. Pentru a le folosi ai două variante:

1. Punem alunele de pădure la deshidratat până devin crocante, simple. Le folosim pentru blaturi de prăjituri, bomboane rafaelo, orice vrem să inventăm...

 2. Stropim alunele cu sos soia și/sau fulgi de drojdie inactivă (parmesanul veganilor) și le lăsăm la deshidratat.

Apoi le punem la borcan şi nu uităm să punem eticheta cu data, asta dacă mai apucăm să le punem în borcan...

 Sunt foarte gustoase!

Leacuri alimentare

Hrană vindecătoare din farmacia naturii

Află mai mult »
Meniuri și provocări

Meniuri si provocări

Află mai mult »
Testimoniale

Testimoniale

Află mai mult »