![]() Ciuperci cu maioneză raw
Timp de preparare:
15 minute
- click pentru alte rețete la fel de rapide!
Ciuperci cu maioneză raw - cum se prepară?
Comentarii
Pentru Monica, cea mai veche prietenă... Îmi amintesc de un revelion petrecut împreună în 1992, cred... când toată ziua am bucătărit împreună şi am flămânzit ca să ne păstrăm pentru marea noapte! Iar când am ajuns să ne aşezăm la masă, am mâncat atât de multe ciuperci champinion din conservă cu miros de tablă, în combinaţie cu maioneză cu mult ulei, încât mai departe nu mai ştiu decât că mi-a fost rău zile în şir! Un început de an scrântit... Pentru tine, draga mea Monica, pentru mine şi pentru mulţi alţi nostalgici, am reinventat "ciupercile cu maioneză" într-o variantă mai sănătoasă. Dar atenţie: nici în această combinaţie nu se pot mânca la miez de noapte :) Timp de preparare: 15 minute Ingrediente: un fir de sare (după gust) 2 avocado coapte bine 3 dinţi usturoi sucul de la o jumătate de lămâie 4 boabe de muştar o ciupitură de turmeric pentru culoare şi nu numai... o linguriţă târâte de phsyllium La final: 4 castraveţi în saramură 6 - 7 ciuperci proaspete shiitake Se transformă într-o maioneză fină în blender, apoi se pun ciupercile şi castraveţii tocaţi mărunt! Poftă bună! |