Gust raw vegan.
Cosul de cumparaturi
Nu aveti produse in cos
Kartoffen salat

Kartoffeln salat

Voturi (2):
Timp de preparare: 30 minute sau mai mult - click pentru alte rețete la fel de rapide!
Adaugă la favorite Print Friendly and PDF
Kartoffeln salat - cum se prepară?
Comentarii

 Pentru că tot v-am stârnit cu snițelul vienez, hai să va dau si o rețetă de salată, care tot spre Viena îmi îndreaptă amintirile. Se face simplu și poate fi un fel de mâncare principal, sățios și gustos.

Timp de preparare: 30 minute (este inclus timpul de fierbere al cartofilor)

Ingrediente folosite:

5 cartofi mari

o mână mare de ceapă deshidratată 

3 fire de ceapă verde

ulei de măsline

o linguriță mică de miere

sucul de la o lămâie mică

sare roz de hymalaia

piper negru proaspăt măcinat

Cum se face:

Se spală cartofii bine și se pun la fiert în apă rece cu sare și doi dinți de usturoi necurățați. Cartofii se fierb în coajă, dar să rămână fermi la final.

Se iau cartofii de pe foc și se lasă la răcit.

Cartofii fierți în coajă pot fi ținuți și la frigider peste noapte.

Se curăță de coajă, se taie felii și se pun într-un bol mare. Se adaugă ceapă deshidratată și ceapă verde tocată fin. Separat se face un sos din ulei,  miere, lămâie, sare, piper și se pune peste cartofi. Se omogenizează ușor.

Este gustoasă caldă dar și rece, ținută la frigider.

Poftă bună!

Leacuri alimentare

Hrană vindecătoare din farmacia naturii

Află mai mult »
Meniuri și provocări

Meniuri si provocări

Află mai mult »
Testimoniale

Testimoniale

Află mai mult »