![]() Ceapă "prăjită"
Timp de preparare:
1-5 minute
- click pentru alte rețete la fel de rapide!
Ceapă "prăjită" - cum se prepară?
Comentarii
Iubesc aroma cepei, dar nu în toate preparatele îmi place să fie în stare crudă. De aceea, astăzi am să vă învăț cum să "prăjim" ceapă, cum să-și păstreze proprietățile și cum să o păstrăm pentru mult timp în cămară. Cum se face: Se omogenizează bine cu mâna, se desface bine fiecare solzișor de ceapă, și se presară pe tăvi în deshidrator direct pe plasa fină, fără hârtie. După operațiunea de tocat și amestecat, mâinile voastre vor mirosi nu tocmai plăcut, asa că le puteți freca sub jet de apă de un obiect din inox. Va dispărea mirosul rapid (eu folosesc un "săpun" din inox cumpărat dintr-un magazin cu produse speciale pentru bucătărit, dar orice oală, ibric din inox vă salvează). |