Gust raw vegan.
Cosul de cumparaturi
Nu aveti produse in cos
Ceapă "prăjită"
Ceapă "prăjită"
Ceapă "prăjită"

Ceapă "prăjită"

Voturi (2):
Timp de preparare: 1-5 minute - click pentru alte rețete la fel de rapide!
Adaugă la favorite Print Friendly and PDF
Ceapă "prăjită" - cum se prepară?
Comentarii

Iubesc aroma cepei, dar nu în toate preparatele îmi place să fie în stare crudă. De aceea, astăzi am să vă învăț cum să "prăjim" ceapă, cum să-și păstreze proprietățile și cum să o păstrăm pentru mult timp în cămară.

Cum se face:

Se curăță ceapa, se taie rondele și se presară cu sare și puțin oțet de mere (pentru un gust mai rafinat). Cine nu consumă sare și nici oțet de mere o poate lăsa așa dulce, cum este ea.

Se omogenizează bine cu mâna, se desface bine fiecare solzișor de ceapă, și se presară pe tăvi în deshidrator direct pe plasa fină, fără hârtie.

Se lasă la deshidratat, până devine ca niște pietricele mici.

SECRET:

După operațiunea de tocat și amestecat, mâinile voastre vor mirosi nu tocmai plăcut, asa că le puteți freca sub jet de apă de un obiect din inox.

Va dispărea mirosul rapid (eu folosesc un "săpun" din inox cumpărat dintr-un magazin cu produse speciale pentru bucătărit, dar orice oală, ibric din inox vă salvează).

Leacuri alimentare

Hrană vindecătoare din farmacia naturii

Află mai mult »
Meniuri și provocări

Meniuri si provocări

Află mai mult »
Testimoniale

Testimoniale

Află mai mult »