Ordonare dupa:
denumire produs A-Z
denumire produs Z-A
pret crescator
pret descrescator
«
1 2
»
Rețete pe pagina
12
40
120
Iubesc aroma cepei, dar nu în toate preparatele îmi place să fie în stare crudă. Iată cum "prăjim" ceapa, fără a-i altera proprietățile.
Un aperitiv romanesc, gustos, traditional
Icre din chia albă, o rețetă supercunoscută și deosebit de gustoasă. De ce este chia un superaliment?
Pentru că tot v-am stârnit cu șnițelul vienez, hai să vă dau și o rețetă de salată, care tot spre Viena îmi îndreaptă amintirile.
Pentru nostalgicii aromei de pateu de ficat, iată o rețetă pe cât de simplă, pe atât de gustoasă.
Un piure simplu în care am "mascat" spanac crud, o bunătate pe care s-au bătut o grămadă de copii zglobii.
O salată atât de des întâlnită în meniul nostru, al românilor. Și atât de ușor de făcut.
O salată de ciuperci care poate fi servită ca aperitiv sau garnitură... sau ca și fel principal
O salată de crudități și cartofi fierți cu sos de maioneză vegană, gătită în Postul Sfântului Paște la mănăstirea Crucea, alături de Maica Stareță Teodora.
Ordonare dupa:
denumire produs A-Z
denumire produs Z-A
pret crescator
pret descrescator
«
1 2
»
Rețete pe pagina
12
40
120