Gust raw vegan.
Cosul de cumparaturi
Nu aveti produse in cos
Salată de sfeclă coaptă
Salată de sfeclă coaptă
Salată de sfeclă coaptă
Salată de sfeclă coaptă

Salată de sfeclă coaptă

Voturi (2):
Timp de preparare: 30 minute sau mai mult - click pentru alte rețete la fel de rapide!
Adaugă la favorite Print Friendly and PDF
Salată de sfeclă coaptă - cum se prepară?
Comentarii

O salată atât de des întâlnită în meniul nostru, al românilor. Nu-i așa? Și atât de ușor de făcut.

Timpul de preparare: 30 minute

Ingrediente folosite:

sfeclă roșie

usturoi verde

sare

ulei de măsline

Cum se face:

Se curăță sfecla de coajă doar dacă nu cunoaștem sursa. Dacă este de la noi din grădină sau din surse bio, atunci se mănâncă cu tot cu coajă.

Se pune sfecla la copt (în cuptorul preîncălzit la 200 grade Celsius) pentru 30 minute sau în funcție de cât de mare este sfecla și cât de repede devine moale.

Se taie cuburi, se asezonează cu sare, ulei de măsline, usturoi verde tocat și gata!

Poftă bună!

Leacuri alimentare

Hrană vindecătoare din farmacia naturii

Află mai mult »
Meniuri și provocări

Meniuri si provocări

Află mai mult »
Testimoniale

Testimoniale

Află mai mult »