Gust raw vegan.
Cosul de cumparaturi
Nu aveti produse in cos

Note preliminare
 
Folosirea site-ului Retetele-Manuelei.ro, numit in continuare Site, se defineste prin accesarea acestuia, comandarea de produse, utilizarea facilitatilor aferente conturilor de utilizator etc. Folosirea acestui site, asa cum a fost definita mai sus, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare, va rugam sa nu accesati site-ul Retetele-Manuelei.ro.

Pentru folosirea in bune conditii a Site-ului si pentru evitarea unor eventuale probleme, Retetele-Manuelei.ro recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor atat vizitatorilor ocazionali, cat si utilizatorilor fideli, cu sau fara cont de utilizator.

Retetele-Manuelei.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila, de aceea va invitam sa recititi periodic aceasta pagina.

Accesand pagina "Termeni si conditii" puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.


Acces si defectiuni

Retetele-Manuelei.ro supravehgeaza in permanenta functionarea corecta a Site-ului, dar exista situatii in care pot aparea defectiuni tehnice. In cazul unor astfel de situatii care nu depind de noi, ne declinam raspunderea pentru erorile aparute in utilizarea Site-ului.

De asemenea, va rugam sa luati in considerare ca ocazional accesul utilizatorilor la Site poate fi restrictionat in vederea efectuarii lucrarilor de intretinere si actualizarilor Site-ului.


Continutul Site-ului si utilizarea informatiilor

Toate informatiile din acest site sunt publicate in scop informativ. Aceste informatii nu se pot substitui sfaturilor si prescriptiilor medicului sau oricarui personal medical calificat. Retetele-Manuelei.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru informatiile postate de utilizatori in zonele site-ului unde pot fi plasate comentarii.

Nu trebuie sa folositi informatiile de pe site in scopul diagnosticarii sau tratarii oricaror probleme de sanatate sau boala sau de inlocuire a medicamentelor, a tratamentelor prescrise de medicul dumneavoastra. Daca aveti sau credeti ca aveti probleme de sanatate, adresati-va medicului dumneavoastra.

Nu ne asumam nici o responsabilitate si nu putem fi facuti vinovati de nici un prejudiciu rezultat in urma utilizarii, altfel decat in conditiile descrise mai sus, a informatiilor prezentate in acest site sau in urma folosirii in mod necorespunzator a produselor achizitionate prin intermediul acestui site.
 

Drepturi de autor si proprietate intelectuala
 
Toate imaginile si textele de pe site-ul Retetele-Manuelei.ro sunt fie realizate si in proprietatea Retetele-Manuelei.ro, fie utilizate cu permisiunea expresa a autorului lor, fie in domeniul public.  Intrucat imaginile aflate in domeniul public pot avea origini care nu pot fi verificate, indepedent de vointa noastra pot aparea erori; asadar, in cazul in care una dintre imaginile folosite de Retetele-Manuelei.ro nu face parte din aceste categorii, va rugam sa ne anuntati, pentru ca editorii nostri sa poata elimina poza in cauza.

Site-ul Retetele-Manuelei.ro este detinut si administrat de Manuela Costea.

Dreptul de proprietate intelectuala asupra site-ului Retetele-Manuelei.ro si a materialelor publicate pe site apartin Manuelei Costea sau sunt incluse pe site cu permisiunea propietarilor drepturilor de autor.

Copierea si distribuirea materialelor prezente pe site in scop comercial este interzisa fara acordul scris al Manuelei Costea.

Acceptarea acestor “Termeni si conditii” nu va ofera dreptul de folosire a marcii Retetele-Manuelei.ro, a logo-ului acesteia sau a domeniului Retetele-Manuelei.ro fara acordul scris al Manuelei Costea.

 

Modalitati de livrare si returnare

Produsele digitale se livreaza prin acordarea accesului la fisierele corespunzatare si nu exista costuri de livrare.

Produsele digitale nu se returneaza.


Contul de utilizator si confidentialitatea datelor personale

La inregistrarea pe Site utilizatorul este de acord si se obliga sa furnizeze date corecte si complete (numele si prenumele, adresa valida de e-mail) si sa actualizeze informatiile contului de fiecare data cand intervin modificari - schimbari ale adresei, ale numelui etc.

Scopul pentru care aceste date sunt necesare este buna functionare a serviciilor pe care le oferim. Datele colectate sunt folosite in vederea comunicarii cu utilizatorii.

Ne angajam sa nu facem publice datele personale ale utilizatorilor inregistrati pe Site sau sa le instrainam catre terti, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

Utilizatorul intelege ca este direct responsabil de confidentialitatea datelor de inregistrare a contului de utilizator, care presupune utilizarea unui nume de utilizator si aparolei stabilite la deschiderea contului de utilizator. Utilizatorul logat raspunde direct pentru toate activitatile pe care le desfasoara pe Site.  

In cazul in care utilizatorul suspecteaza compromiterea contului sau (prin pierderea confidentialitatii parolei, accesarea neautorizata a contului de catre o terta parte sau in oricare alt mod), utilizatorul trebuie sa semnaleze situatia proprietarilor Site-ului in cel mai scurt timp posibil, la adresa office a rond animalutze punct com.


Varsta minima de utilizare

Persoanele cu varsta mai mica de 16 ani pot utiliza Site-ul numai cu acordul sau sub supravegherea parintilor.

 

Termeni si modalitati de livrare

Înainte de a comanda, citește termenii și condițiile, care includ termenii și modalitățile de livrare. Efectuarea comenzii reprezintă acordul tău cu acești termeni și condiții, iar acest acord are valoare de contract electronic între tine și firma IMPILO MANUDAV SRL, Constanța, Str. Industrială 2A, Cam. 1, parter, office a rond retetele-manuelei.ro, 0722 311 566, CUI 35744224, J13/516/02.03.2016) iar tranzacția se supune legislației în vigoare, aplicabilă acestor contracte.

La efectuarea unei precomenzi (in cazul stocului indisponibil) pentru un produs digital pe site-ul retetele-manuelei.ro, veti fi adagat unei liste de asteptare si veti primi acces la produsul digital comandat atunci cand va deveni disponibil.

La efectuarea unei comenzi (in cazul stocului disponibil) pentru un produs digital, vei primi imediat în pagina de checkout un link de acces, valabil timp de 30 de zile, la produsul digital comandat dupa confirmarea platii efectuate.


Limitari de utilizare

Retetele-Manuelei.ro interzice publicarea in paginile sale a oricarui continut sau mesaj care poate constitui amenintare, cuvinte si expresii vulgare, care indeamna la ura sau/si discriminare rasiala, religioasa, nationala, de gen sau informatii inexacte publicate in cunostinta de cauza si cu rea intentie;

Retetele-Manuelei.ro interzice folosirea informatiilor de pe Site in scopuri comerciale, cu exceptia situatiilor in care exista acordul expres formulat de detinatorul Site-ului;

Retetele-Manuelei.ro interzice publicarea pe Site a mesajelor de tip spam si a oricaror mesaje cu caracter publicitar fara acordul prealabil al detinatorului Site-ului.

Incalcarea acestor interdictii poate atrage suspendarea pe durata determinata sau nedeterminata sau desfiintarea imediata si fara notificare a contului de utilizator si restrictionarea permanenta a accesului la Site.


Suspendarea si desfiintarea contului de utilizator

Retetele-Manuelei.ro isi rezerva dreptul de a suspenda sau desfiinta conturile de utilizator ale persoanelor inregistrate pe Site sau de a restrictiona accesul la Site al vizitatorilor care nu respecta acesti Termeni si conditii.

Utilizatorul inregistrat poate solicita Retetele-Manuelei.ro desfiintarea contului, fara a fi necesara o motivare a deciziei, la adresa office a rond retetele-manuelei punct ro.

Leacuri alimentare

Hrană vindecătoare din farmacia naturii

Află mai mult »
Meniuri și provocări

Meniuri si provocări

Află mai mult »
Testimoniale

Testimoniale

Află mai mult »