![]() Pateu de conopidă
Timp de preparare:
10 minute
- click pentru alte rețete la fel de rapide!
Pateu de conopidă - cum se prepară?
Comentarii
Conopida face parte din familia verzei. La noi este ieftină, accesibilă şi foarte pretabilă la diverse moduri de a o găti. Astăzi îţi prezint ceva tartinabil care se face rapid şi te poate scoate din încurcătură, când eşti în criză de timp şi de idei. O felie de pâine integrală cu maia şi această pastă tartinabila raw îţi asigură tot ceea ce ai nevoie. Timp de preparare: 10 minute Ingrediente: o căpăţână de conopidă 5 căţei de usturoi sare după gust un ardei iute curăţat sau nu de seminţe sau ardei iute uscat 3 linguriţe fulgi de drojdie inactivă 3 linguri de chia albă şi o lingură seminţe de in râşnite în râşniţă de cafea o linguriţă de rozmarin proaspăt sau uscat Cum se face: Conopida desfăcută în buchețele, împreună cu toate ingredientele se procesează în blender, până se transformă într-o pastă fină. Se adaugă seminţele de chia şi de in, se mai amestecă o dată în blender şi apoi se ornează cu rozmarin! Poftă bună!
|