Gust raw vegan.
Cosul de cumparaturi
Nu aveti produse in cos
Pâine raw cu ceapă
Pâine raw cu ceapă
Pâine raw cu ceapă
Pâine raw cu ceapă
Pâine raw cu ceapă

Pâine raw cu ceapă

Voturi (4):
Timp de preparare: 20 de minute - click pentru alte rețete la fel de rapide!
Adaugă la favorite Print Friendly and PDF
Pâine raw cu ceapă - cum se prepară?
Comentarii

Această retetă o am de la un coleg, bucătar specializat pe bucătăria raw, care trăiește în America! Se face foarte ușor, miroase extraordinar și are un gust perfect! Multumesc Daniel Jalambi!

Timp de preparare: 20 de minute preparare și 24 ore la deshidrator

Ingrediente necesare:

12 cepe medii tăiate felii în procesorul de feliat

200 g semințe de floarea soarelui măcinate

400 g semințe de in măcinate

240 ml ulei de măsline

480 ml apă

2,5 lingurițe de sare neiodată

Cum se face:

Râșniți separat semințele de in și semințele de floarea soarelui câte 10 secunde la viteză mare, câte o cană, pe rând, ca să fie doar "măcinate", să nu se transforme în pastă!

Feliați ceapa în feliator sau pe o răzătoare specială. Cu cât se feliază mai fin ceapa, cu atât iese pâinea mai bună, și cu atât mai puțin timp va fi necesar la frământarea aluatului.

Adăugați ceapa în bolul cu semințe, apoi adăugați apa, uleiul și sarea.

Frământați aluatul până devine foarte păstos și omogen.

Împărțiți aluatul în 9 părți egale și asezați-l în cele 9 tăvi ale deshidratorului, folosind foile pentru deshidratare.

Umeziți-vă mâinile în apă și folosiți și spatula pentru a întinde aluatul uniform.

După ce ați întins aluatul (în acest moment este ca o pastă lipicioasă), cu mâinile umezite bine, porționați-l cu spatula în pătrate de 6 cm sau după bunul plac!

Deshidratați la 45 grade timp de aproximativ 12 ore.

După 12 ore răsturnați pâinea, scoateți folia și puneți pâinea direct pe plasa tăvii.

Continuați deshidratarea încă 12ore până la 24 ore, în funcție de cât de crocantă vă place!

 

Leacuri alimentare

Hrană vindecătoare din farmacia naturii

Află mai mult »
Meniuri și provocări

Meniuri si provocări

Află mai mult »
Testimoniale

Testimoniale

Află mai mult »