Gust raw vegan.
Cosul de cumparaturi
Nu aveti produse in cos
Leurda cu avocado
Leurda cu avocado
Leurda cu avocado

Leurdă cu avocado

Voturi (5):
Timp de preparare: 1-5 minute - click pentru alte rețete la fel de rapide!
Adaugă la favorite Print Friendly and PDF
Leurdă cu avocado - cum se prepară?
Comentarii

Așa cum v-am mai spus (și o să vă tot spun), natura ne dă niște indicii fantastice legate de ce anume și când să mâncăm. Uite de exemplu, dacă ne inspirăm de la urși, invățăm să mâncăm leurdă primăvara.

De ce? Simplu - urșii, așa cum probabil știți, hibernează toată iarna. Iar când se trezesc caută leurda pentru a-și pune sângele în mișcare și a-l purifica. De aceea, denumirea științifică a leurdei este Allium Ursinum. 

Deci dacă urșii fac asta, de ce să nu învățăm de la ei și de la natura care ne oferă leurda în martie, imediat după ghiocei? 

Vă invit la o purificare a sângelui cu leurdă. Astăzi o variantă pentru mofturoși, care maschează gustul poate prea intens pentru cei neobișnuiți.

Timp de preparare: 5 minute

Ingrediente:

2 avocado

sucul de la o lămâie mică

sare

o legatură de leurdă

negrilică pentru decor

Avocado se transformă în pastă cu ajutorul blenderului sau cu furculița, se amestecă cu sucul de lămâie și cu sarea, apoi se adaugă frunzele de leurdă mărunțite!

Poftă de viață sănătoasă!

 

Leacuri alimentare

Hrană vindecătoare din farmacia naturii

Află mai mult »
Meniuri și provocări

Meniuri si provocări

Află mai mult »
Testimoniale

Testimoniale

Află mai mult »