Bomboane "Raffaello"
Timp de preparare:
30 minute sau mai mult
- click pentru alte rețete la fel de rapide!
Bomboane "Raffaello" - cum se prepară?
Comentarii
Cu aceasta rețetă poți face 45 bomboane "Raffaello". Timp de preparare: 30 minute Ingrediente: 300 g curmale sau stafide 300 g fulgi de cocos rezultaţi din procesarea nucilor de cocos pentru untul de cocos 150 ml apă 50 ml apă de trandafiri o lingură miere o linguriţă semințe de in râşnit proaspăt o lingură tărâțe de phsyllium La final: 180 ml smântânică de cocos Pentru umplut: alune de pădure "coapte" Pentru "tăvălire": 50 ml smântână de cocos Fulgi de cocos uscaţi pentru aspectul final de rafaelo raw! Cum se face: Se procesează în blender cu lamă în S toate ingredientele până când curmalele se transformă în pastă. Se "frământă" aluatul astfel obţinut împreună cu smântânica de cocos până simţim aluatul uşor lipicios dar sfărâmicios. Formăm biluțe mici în care inserăm câte o alună, le scufundăm în smântânica de cocos ca să se lipească fulgii de ele si apoi le tăvalim prin fulgii de cocos. Se dau apoi la rece, în frigider. Delicioase!
|