Gust raw vegan.
Cosul de cumparaturi
Nu aveti produse in cos
Gingerată cu tarhon
Gingerată cu tarhon
Gingerată cu tarhon

Gingerată cu tarhon

Voturi (1):
Timp de preparare: 15 minute - click pentru alte rețete la fel de rapide!
Adaugă la favorite Print Friendly and PDF
Gingerată cu tarhon - cum se prepară?
Comentarii

Pentru că am deja în grădină mult tarhon fericit să-i vină rândul în Rețetele Manuelei, am experimentat aseară o combinație inedită, în urma căreia a ieșit o gingerată cu tarhon surprinzătoare.

Timp de preparare: 15 minute

Ingrediente folosite:

un buchet mare de tarhon

4 cm rădăcină de ghimbir

o portocală

3 lămâi

un grapefruit

4 linguri de miere (sau după gust)

1,5 litri apă

Cum se face:

Eu am preferat să prepar această gingerată prin presare la rece, gustul fiind mai fin, mai cremos. Așadar, am stors prin presare la rece portocala, ghimbirul, lămâile, grapefruit-ul și tarhonul. La final am dizolvat mierea, am diluat cu apă și gustul a fost total neașteptat.

Încearcă si tu și te vei îndrăgosti de ea!

Leacuri alimentare

Hrană vindecătoare din farmacia naturii

Află mai mult »
Meniuri și provocări

Meniuri si provocări

Află mai mult »
Testimoniale

Testimoniale

Află mai mult »