Gust raw vegan.
Cosul de cumparaturi
Nu aveti produse in cos
Supă cremă de dovleac (raw)
Supă cremă de dovleac (raw)
Supă cremă de dovleac (raw)

Supă cremă de dovleac (raw)

Voturi (2):
Timp de preparare: 10 minute - click pentru alte rețete la fel de rapide!
Adaugă la favorite Print Friendly and PDF
Supă cremă de dovleac (raw) - cum se prepară?
Comentarii

Cu această supă cremă am convins și pe cel mai sceptic om în ceea ce privește dovleacul, care atunci când a plecat acasă m-a rugat să scurg ce mai este în oală și să-i dau la pachet! Are un gust neașteptat, deloc dulceag cum știm că este dovleacul și este bună chiar și a doua zi!
Se prepară urgent cu condiția să ai deja în pungulițe legumele deshidratate, pregătite pentru iernat! Deci nu pierdeți timpul, profitați de bogăția grădinilor și de dorința oamenilor care așteaptă în poartă să le cumpărăm producția destul de mică de legume, fructe, nuci...

Timp necesar: 10 minute 

Ingrediente necesare:

- pentru bază supei, lapte din semințe de dovleac ( din 100 g semințe de dovleac si 2 l apă curata)

- 75 g dovleac deshidratat 

- 3 linguri vegeta

- 3 linguri ulei de măsline extravirgin

- o  linguriță semințe de chimen râșnit

- o linguriță sare roz de hymalaia

Cum se face:
Se prepară laptele din semințe de dovleac dar cu mai multă apa, sau dacă îl aveți deja preparat îl puteți lungi la final cu câtă apa doriți pentru a da consistența dorită supei.
Se pun în blender toate ingredintele, se procesează până când devine o cremă fină, se condimentează și gata supa! Se servește la o temperatură de 37gC, se decorează cu semințe de dovleac prăjite și flori de rozmarin, sau oricum sunteți inspirate.

Leacuri alimentare

Hrană vindecătoare din farmacia naturii

Află mai mult »
Meniuri și provocări

Meniuri si provocări

Află mai mult »
Testimoniale

Testimoniale

Află mai mult »