Gust raw vegan.
Cosul de cumparaturi
Nu aveti produse in cos

Dovleac deshidratat

Dovleacul deshidratat  poate fi folosit la supe creme, deserturi, smoothie-uri sau după propria imaginație. Am ajuns să deshidratez dovleacul pentru că mereu tăiam dintr-un dovleac o felie și până când ajungeam să poftesc iar, dovleacul rămas se strica. Astfel se păstrează mult în timp, aroma este puternică și cu gust neașteptat, parcă ar fi caramelizat.

Timp necesar: minim 3 ore 

Ingrediente necesare: 

- dovleac plăcintar

- pungi și apărat pentru vidat, sau pungi cu fermoar

Cum se face: 

Se curăță de coajă dovleacul și se da pe răzătoarea mare sau se feliază foarte subțire. Se pune în tăvi la deshidratat, iar când este uscat  se porționează, se pune în pungi și se păstrează în cămară. Timpul pentru deshidratare va fi diferit, în funcție de tipul de deshidrator folosit și de tipul de dovleac.

Dovleac deshidratat
Dovleac deshidratat

Mesajele voastre:

( Panduru - 21 Septembrie 2017, 13:23 )
" Strasnica idee!Azi am sa pun la dehidratat dovleac placintar, dupa ce eliberez dehidratorul de prune.Oricum,ma bazez pe retetele-manuelei si musai trebuie sa iasa , daca nu bun,cel putin foarte bun!Multumesc pentru minunatul site!Abia l-am descoperit!Succes! "

Adaugă un comentariu:





Întrebare de securitate:

Cate culori are un semafor? (raspundeti in cifre)


Leacuri alimentare

Hrană vindecătoare din farmacia naturii

Află mai mult »
Meniuri și provocări

Meniuri si provocări

Află mai mult »
Testimoniale

Testimoniale

Află mai mult »