Gust raw vegan.
Cosul de cumparaturi
Nu aveti produse in cos
Retetele Manuelei. Gust raw, gust vegan

Vă rog să-i spuneți bun venit cărții tipărite cu Rețetele Manuelei, Ediția a-II-a!

EDIȚIA a-II-a

Format: TIPĂRIT, 190 de pagini, coperți cartonate.

Cartea include 131 de rețete raw vegane, vegane și vegetariene, inclusiv seturile de rețete pentru Meniurile complete pentru Paște și Crăciun!

Preț: 110 lei + transport

COMANDĂ ACUM »

Hrișcă coaptă cu "parmezan"
Hrișcă coaptă cu "parmezan"
Hrișcă coaptă cu "parmezan"
Hrișcă coaptă cu "parmezan"

Hrișcă coaptă cu "parmezan"

Voturi (1):
Timp de preparare: 15 minute - click pentru alte rețete la fel de rapide!
Adaugă la favorite Print Friendly and PDF
Hrișcă coaptă cu "parmezan" - cum se prepară?
Comentarii

Ori de câte ori suntem pe fugă și avem nevoie de o gustare în geantă, sau atunci când vrem sa îmbogățim nutritiv o salată, hrișca este o alegere gustoasă și sănătoasă.

Varianta simplă:

Se spală hrișca în multe ape și se lasă la hidratat peste noapte. A doua zi se lasă la scurs în sită până seara, când se pune la deshidratat în tavă cu hârtie dedesubt. În deshidrator va sta în jur de 12 ore.

Se poate mânca așa, simplă, sau adăugată în orice salată. Mie îmi place să o amestec cu alge wakame și să o am în poșetă pe post de gustărică.

Varianta cu "parmezan":

Când se pune în tavă la deshidratat, se presară din belșug drojie inactivă și se lasă până devine pietricică, în jur de 10  -12 ore. Poate fi servită așa sau presarată în salate. Gustul de "parmezan" va fi foarte pregnant.

Leacuri alimentare

Hrană vindecătoare din farmacia naturii

Află mai mult »
Meniuri și provocări

Meniuri si provocări

Află mai mult »
Testimoniale

Testimoniale

Află mai mult »