Gust raw vegan.
Cosul de cumparaturi
Nu aveti produse in cos
Ardei umpluți cu varză murată

Ardei umpluți cu varză murată

Voturi (0):
Timp de preparare: 30 minute sau mai mult - click pentru alte rețete la fel de rapide!
Adaugă la favorite Print Friendly and PDF
Ardei umpluți cu varză murată - cum se prepară?
Comentarii

Ardei umpluți cu varză murată

O rețetă mărturie a bucătăriei noastre, o rețetă a copilăriei mele.

Mai jos aveți filmul și rețeta:

 

Timp necesar: 30 minute sau mai mult

 

Ingrediente necesare

-ardei grași verzi
-varză crudă
-morcovi
-frunze de țelină
-sare de murături
-apă curată de izvor
-un borcan mare pentru murături
-opțional - chimen

 

Cum se face

 

Se curăță cu grijă ardeii de cotor și semințe. Varza se toacă fin și se freacă cu sare de murături. Se lasă 15 minute și apoi se stoarce bine de zeamă. Morcovii se dau pe răzătoarea mare, frunzele se toacă grosier.

Varza stoarsă se amestecă cu morcovii și țelina, chimen opțional.

Ardeii se umplu cu compoziția de varză și se clădesc în borcan.

Se face un amestec din apă și sare ( 1 l de apă  - o lingură de sare)

În borcan peste ardei se toarnă sucul de la varză și apă cu sarea diluată. Se capsează borcanul și se pune la loc răcoros pentru zile friguroase.

Lângă o fasolică, ardeii aceștia sunt poezie!

Leacuri alimentare

Hrană vindecătoare din farmacia naturii

Află mai mult »
Meniuri și provocări

Meniuri si provocări

Află mai mult »
Testimoniale

Testimoniale

Află mai mult »