Gust raw vegan.
Cosul de cumparaturi
Nu aveti produse in cos
Alune "prăjite" (raw)
Alune "prăjite" (raw)
Alune "prăjite" (raw)

Alune "prăjite" (raw)

Voturi (1):
Timp de preparare: 30 minute sau mai mult - click pentru alte rețete la fel de rapide!
Adaugă la favorite Print Friendly and PDF
Alune "prăjite" (raw) - cum se prepară?
Comentarii

Ador alunele păjite, dar de câte ori poftesc, îmi amintesc că nu sunt sănătoase așa prăjite oricât de bune ar fi.... Și abia acum am realizat că pot fi făcute și ele în varianta raw, chiar foarte simplu!

Ingrediente necesare:

- alune curățate de coajă

- sare neiodată (opțional)

- un deshidrator

Cum se face:

Se pun alunele la hidratat pentru cel puțin 3 ore, se spală bine și se pun la deshidratat presărate cu sare. Atâta doar că au nevoie de un timp mai îndelungat ca să prindă gustul de alune prăjite. Personal le-am lăsat pentru 6 zile... timp în care însă deshidratorul a tot fost ocupat pe rând să usuce dovleac, rădăcinoase pentru vegeta, alune de pădure, nuci... Ideea este să programaezi deshidratarea lor atunci când știi că pentru următoarele zile o să ai ce pune în restul tăvilor ca să nu funcționeze în gol.
Pare complicat? Deloc! Gustul merită din plin și promit că am să vin cu rețete tentante în care voi folosi alunele prăjite raw.

Leacuri alimentare

Hrană vindecătoare din farmacia naturii

Află mai mult »
Meniuri și provocări

Meniuri si provocări

Află mai mult »
Testimoniale

Testimoniale

Află mai mult »