Gust raw vegan.
Cosul de cumparaturi
Nu aveti produse in cos
Supă cremă de păstăi
Supă cremă de păstăi
Supă cremă de păstăi

Supă cremă de păstăi

Voturi (1):
Timp de preparare: 30 minute sau mai mult - click pentru alte rețete la fel de rapide!
Adaugă la favorite Print Friendly and PDF
Supă cremă de păstăi - cum se prepară?
Comentarii

Pentru bunica mea, esenţa sănătăţii era supa. Ea te scăpa de gripă, reumatism, toxiinfecţii alimentare. O supă de legume era o injecţie cu anticorpi şi vitamine. Ceva-ceva e adevărat, ne-o spun şi medicii şi nutriţioniştii. Astfel se explică faptul că supa şi versiunea sa mai concentrată şi condimentată, ciorba, sunt, alături de alte feluri de mâncare, nelipsite din meniul românilor. De fapt, după cum o spun istoricii, istoria supei este, probabil, la fel de veche ca şi cea a gătitului. Consomme-ul franţuzesc, supa gazpacho spaniolă, borşul rusesc, minestronele italian sau won-ton-ul chinezesc sunt variaţiuni pe aceeaşi temă.


Să lăsăm istoria și să revenim la păstăile noastre pentru că aceasta este rețeta cu numărul 20! Da, adică am pe site 20 de rețete pentru SUPĂ CREMĂ! Pentru că lui David îi plac supele și în mod special crutoanele am ajuns să fac o pasiune pentru acest tip de mâncare! Este rapid de gătit, sănătos dacă alegi să prepari legumele la abur, hrănitor, elegant și de cele mai multe ori salvator pentru că ne dorim să ne alimentăm sănătos dar să nu petrecem cu orele la cratiță!

Prima oară am preparat acestă supă în pauza cursului de "Relaxare prin pictură" și a avut un succes nebun! Așa am avut curaj să vin și aici cu ea...

 

Timp necesar: 35 minute


Ingrediente necesare:


- 600 g de păstăi

- 3 cepe

- 2 cartofi

- 1/2 frunză dafin

- 2 dinți de usturoi

- sare de Cacica / roz de Hymalaia

- piper

- ulei de măsline obținut prin presare la rece

- rădăcină de ghimbir cât o boabă de fasole


Cum se face:

Se pun la fiert în apă curată de izvor păstăile cu ceapa și cartofii, frunza de dafin. Când sunt fierte se blenduiesc bine împreună cu restul ingredientelor și se lungește cu supă în funcție de cât de consistentă vă place! Gustul simplu și rafinat vă va cuceri cu siguranță!
Se servește cu crutoane din pâine cu maia sau hrișcă deshidratată!

Leacuri alimentare

Hrană vindecătoare din farmacia naturii

Află mai mult »
Meniuri și provocări

Meniuri si provocări

Află mai mult »
Testimoniale

Testimoniale

Află mai mult »