Supa crema de sparanghel si orez
Timp de preparare:
20 de minute
- click pentru alte rețete la fel de rapide!
Supa crema de sparanghel si orez - cum se prepară?
Comentarii
Supa crema de SPARANGHEL si orez
Iubesc sparanghelul insa trebuie sa marturisesc ca este prima supa crema care imi da batai de cap! Mi-a luat ceva timp sa ajung la aroma perfecta si DA, astazi ma pot lauda cu o supa perfecta! Nu va tin de vorba prea mult pentru ca ma astept sa mergeti direct la piata! Mai mult decat atat, se spune ca Regele Ludovic al XIV-lea a dispus construirea de solarii speciale pentru a se bucura de sparanghel tot timpul anului, leguma capatand astfel denumirea de hrana regilor . (CSID.ro)
Timp necesar: 20 minute
Ingrediente necesare
o legatura de sparanghel verde 80 g orez pentru risotto doua cepe rosii mici oregano doua linguri de unt de cocos ulei de masline sare ghimbir (cat o maslina) apa curata, apa de izvor
Cum se face
Am pus la fiert orezul impreuna cu ceapa in apa putina, iar sparanghelul l-am pus in sita deasupra sa fiarba la abur pentru a nu pierde din proprietati. Cand orezul a fost fiert am adaugat apa rece si am blenduit sparanghelul impreuna cu restul ingredientelor. Sa nu ma credeti pe cuvand, va rog sa incercati reteta si sa povestiti! |