Edamame cu sare
Timp de preparare:
20 de minute
- click pentru alte rețete la fel de rapide!
Edamame cu sare - cum se prepară?
Comentarii
Prima oară când am cumpărat edamame a fost instinciv, fără să fi citit nimic despre ele... se petrecea pe perioada de sarcină când mânată de foame continuă cercetam atent tot ce părea să fie comestibil oriunde făceam piața. Așa am dat de ele undeva prin Florida, proaspete și curățate de teacă, iar primul gând a fost să le prepar ca pe o tocăniță cu ceapă, cartofi si ardei gras, o tonă de mărar - un deliciu, zău! Dar nu a trecut mult timp și viața mi-a oferit alte călătorii culinare și inspirația de a citi mai multe povești despre ceea ce poate fi consumat ca și aliment... Astăzi vă spun cu bucurie că am găsit și la noi la raionul de legume congelate, am fugit fericită spre casă și nu a mai contat că aveam alte planuri pentru cină... pentru că toți trei asta am mâncat - edamame cu sare de mare!!! Timp de preparare: 20 minute Ingrediente necesare: - edamame congelate , în teacă - sare de mare Cum se face: Păstăile de edamame se pun în apă clocotită pentru 5-6 minute sau se fierb la abur. Se scurg de apă și se servesc așa simple, curățate de teacă, cu sare. Un deliciu care pentru mine reprezintă masă în sine, dar foarte bine poate fi garnitură lângă orice doriți să serviți la prânz ori cină, sau pot fi puse pe masă festivă lângă alte aperitive. |