Gust raw vegan.
Cosul de cumparaturi
Nu aveti produse in cos
Orez cu LEURDA

Orez cu LEURDA

Voturi (1):
Timp de preparare: 25 minute - click pentru alte rețete la fel de rapide!
Adaugă la favorite Print Friendly and PDF
Orez cu LEURDA - cum se prepară?
Comentarii

Orez cu Leurda

 

Pentru ca vremea leurdei trece repejor, eu una ma joc inventand combinatii fel de fel - toate cu Leurda!

 

Timp necesar: 25 minute

 

Ingrediente necesare:

200 g orez

un fir de sare

2 cepe rosii

2 linguri vegeta de casa

pentru sos:

3 legaturi de leurda

3 linguri unt de cocos

500 ml apa

ulei de masline

sare dupa gust

o lingurita otet de mere

1/2 lingurita miere

cateva picaturi de lamaie la final

 

Cum se face:

 

Orezul se spala bine si se pune la hidratat (daca este timp!). Se pune la fiert la foc mic in apa de izvor cu sare, ceapa intreaga si vegeta si se fierbe cu capacul pus pana cand orezul este gata conform instructiunilor de pe ambalaj.

Cand este gata se blenduieste ceapa cu leurda, untul de cocos, sare dupa gust si putin ulei de masline, mierea si otetul de mere. 

Am pus sosul de leurda peste orez, am amestecat pana la omogenizare si l-am mai lasat pentru 10 minute cu capacul pus "sa se prefaca gustul", cum spune mama Oltea!

La final se pot pune si cateva picaturi de lamaie!

Leacuri alimentare

Hrană vindecătoare din farmacia naturii

Află mai mult »
Meniuri și provocări

Meniuri si provocări

Află mai mult »
Testimoniale

Testimoniale

Află mai mult »