Gust raw vegan.
Cosul de cumparaturi
Nu aveti produse in cos
Pastă de curcan...fără curcan

Pastă de curcan...fără curcan

Voturi (2):
Timp de preparare: 30 minute sau mai mult - click pentru alte rețete la fel de rapide!
Adaugă la favorite Print Friendly and PDF
Pastă de curcan...fără curcan - cum se prepară?
Comentarii

O rețetă marca HHI Florida pe care vă propun neapărat să o încercați! Eu am preparat-o în premieră pentru petrecerea de Crăciun și vă spun sincer că am "păcălit" invitații.... are un gust perfect de curcan datorită condimentelor, textura este perfectă, aroma - vis de iarnă!

Timp de preparare:10 minute (plus timpul de hidratare)

Ingrediente necesare:

- 300 g miez de nucă românească

- 200 g morcov

- 100 g rădăcină de țelină

- o ceapă

- 2 linguri condimente pentru curcan sau pui

- o lingură pudră de usturoi

- 3 linguri braggs sau sos de soya

- sare după gust

Cum se face:

Morcovul și țelina tăiate cuburi se procesează în blender la viteză maximă până când sunt transformate într-o pastă fină. (sau date pe răzătoarea cea mai fină) Se pune compoziția întrun bol.
Nuca se hidratează pentru cel puțin 3h, se spală apoi în multe ape până rămâne curată. Se pune nuca în blender cu condimentele și se transformă în pastă fină. Se combină cu morcovul și țelina, cu ceapa tocată fin și se amestecă bine.
Se servește pe pâine raw, felii de legume, sau după placul inimii!

Leacuri alimentare

Hrană vindecătoare din farmacia naturii

Află mai mult »
Meniuri și provocări

Meniuri si provocări

Află mai mult »
Testimoniale

Testimoniale

Află mai mult »