Gust raw vegan.
Cosul de cumparaturi
Nu aveti produse in cos

Afinele - minunile ascunse ale pădurii

Afinele sunt acele fructe mici, discrete, astringente, pe care le găsești în pădure și trebuie să depui un oarecare efort să ajungi la ele și să le culegi. Le putem numi minuni alimentare, fără frică de a greși sau exagera.
Reducerea grăsimilor, reducerea radicalilor liberi, combaterea aspectelor negative ce țin de metabolism, promovarea unor niveluri mai bune ale insulinei, sprijin pentru sănătatea oculară, prevenirea diferitelor boli și a cancerului sunt, pe scurt, avantajele pe care ți le va aduce consumul de afine... necondiționat și fără indicații contradictorii.
Afinele sunt bogate în vitamină C care menține un sistem imunitar echilibrat și sănătos. De asemenea, afinele conțin vitamină A, fier, calciu, mangan, vitamină K, vitamină E, zinc, fosfor și seleniu.
Chiar dacă îți pătezi dinții și limbă, eu cred că este indicat să mâncăm cât mai multe afine mai ales când este sezonul lor.
Și, că o curiozitate, afinele au și o interpretare dacă le visezi.
În cazul în care visezi că aduni afine atunci înseamnă că vei avea un câștig la care nu te-ai așteptat și o bucurie mare. Afinele mai pot fi văzute și că bucuriile mici care însă au rolul de a-ți umple sufletul, de a te face să simți că trăiești, că ești uman, că ești un sufet care merită să se bucure.

Eu am cateva rețete cu afine AICI, AICI, si AICI

 

Încă nu a scris nimeni niciun comentariu.

Adaugă un comentariu:

Întrebare de securitate:

Ce culoare are iarba?


Leacuri alimentare

Hrană vindecătoare din farmacia naturii

Află mai mult »
Meniuri și provocări

Meniuri si provocări

Află mai mult »
Testimoniale

Testimoniale

Află mai mult »