Gust raw vegan.
Cosul de cumparaturi
Nu aveti produse in cos
Branzica moale cu ghimbir
Branzica moale cu ghimbir
Branzica moale cu ghimbir
Branzica moale cu ghimbir
Branzica moale cu ghimbir

Brânzică moale cu ghimbir

Voturi (4):
Timp de preparare: 10 minute - click pentru alte rețete la fel de rapide!
Adaugă la favorite Print Friendly and PDF
Brânzică moale cu ghimbir - cum se prepară?
Comentarii

Această rețetă îmi trezește amintiri plăcute legate de  începuturile mele în bucataria raw!

Mulțumesc iar și iar primilor mei profesori Silvia și Erwin, toată dragostea mea și recunoștință veșnică, pentru că lor le datorez viața și sănătatea de acum a soțului meu!

Știu, o să spuneți că sunteți "sătui" de rețete cu caju. Aveți dreptate și vă cred! Dar ce să fac? Această variantă îmi umple sufletul de fericire căci vine din începuturile mele raw și vine din bucătăria Silviei. Și chiar are un gust delicios și te surprinde aroma ghimbirului! Așa că o dată, din când în când, nu strică! Mai ales dacă avem lângă ea o legătură mare de ridichi crocante.

Timp de preparare: 10 minute

Ingrediente necesare:

200 g caju raw hidratat între 3 și 8 ore

sucul de la o jumătate de lămâie

3 linguri apă 

4 dinți de usturoi

2 cm rădăcină de ghimbir

sare

turmeric

piper cayenne

La final:

o lingură drojdie incativă

o legătură de pătrunjel

Cum se face:

Caju (hidratat între 3 și 8 h) se spală bine-bine și se procesează în blender împreună cu lămâia, uleiul, usturoiul, ghimbirul, sarea și turmericul, până devine o pastă fină și cremoasă.

Adăugăm drojdia inactiva și procesam ușor până se încorporează!

La final decorăm cu pătrunjelul tocat fin, ardeiul iute și servim!

Poate fi servit pe felii de pâine cu maia, pâinici raw, felii de ardei, sub formă de tartine pe felii de dovlecel, etc.

De neuitat!

Leacuri alimentare

Hrană vindecătoare din farmacia naturii

Află mai mult »
Meniuri și provocări

Meniuri si provocări

Află mai mult »
Testimoniale

Testimoniale

Află mai mult »