![]() Ciocolată caldă cu susan
Timp de preparare:
10 minute
- click pentru alte rețete la fel de rapide!
Ciocolată caldă cu susan - cum se prepară?
Comentarii
Ideea pentru această băutură energizantă și delicioasă mi-a venit într-o zi geroasă în care nu mai știam ce să inventez pentru David ca și gustărică înaintea antrenamentului de tenis!
Timp necesar: 10 minute
Ingrediente folosite:
200 g susan alb
1 l - 1,5 l apă de izvor
miere după gust
1/2 baton vanilie
2 linguri semințe de chia albă
3 linguri cacao
o lingură pudră de mesquite
o lingură pudră de lucuma
o linguriță pudră de maca
o linguriță pudră de shiitake
un fir sare
Cum se face:
Se pun semințele de susan în blender cu apă cât să acopere cuțitul. Se procesează la viteză maximă cât să se transforme în pastă fină, se lungește cu apă și se strecoară prin sac special, tifon sau sită fină.
Se pune laptele de susan în blender împreună cu restul ingredientelor ( semințele de ghia se râșnesc în râșniță de cafea ) se tranformă în spumă fină și se consumă în două zile!
|