Gust raw vegan.
Cosul de cumparaturi
Nu aveti produse in cos
Castane coapte
Castane coapte
Castane coapte

Castane coapte

Voturi (2):
Timp de preparare: 30 minute sau mai mult - click pentru alte rețete la fel de rapide!
Adaugă la favorite Print Friendly and PDF

Etichete: castane
Castane coapte - cum se prepară?
Comentarii

Cui nu-i plac castanele coapte?

Cui nu îi aduc aminte de copilărie?

Dar să nu mai pierdem timpul și să ne apucăm de treabă!

Cum se face:

Se crestează castanele în X și se pun la hidratat peste noapte, pentru că în luna martie nu prea e vremea lor... nu? Și sunt prea uscate ca să rămână pufoase după coacere.

Se pun la copt în cuptorul preîncălzit, la 220 grade Celsius, timp de 25 minute. Se curăță de coajă repejor, cât sunt încă călduțe.

Se pot consuma ca atare sau se pot folosi la supă cremă de castane sau orice alt tip de supă cremă, creme pentru prăjituri, piure de castane sau poate îmi spuneți voi la ce le mai folosiți.

Leacuri alimentare

Hrană vindecătoare din farmacia naturii

Află mai mult »
Meniuri și provocări

Meniuri si provocări

Află mai mult »
Testimoniale

Testimoniale

Află mai mult »