![]() Brioșe cu DOVLEAC cu glazură de cioco (Video)
Timp de preparare:
30 minute sau mai mult
- click pentru alte rețete la fel de rapide!
Brioșe cu DOVLEAC cu glazură de cioco (Video) - cum se prepară?
Comentarii
Mă credeți că aceste brioșe le-am preparat toată iarna fără oprire?! Cu glazură de ciocolată sau fără, pe post de blat de tort, în formă de chec... Oricum, delicioase!!!! Timp de preparare: 30 minute. Ingrediente necesare - 200g dovleac Cum se face: Nimic mai simplu! Se pune o lingură de compoziție în formă de brioșe, câteva stafide și o lingură de compoziție. Se coc în cuptorul încălzit, 20 de minute la 190gC sau până trece testul scobitorii. Eu le las să se răcească în forme. Pentru că așa am promis în filmare, vă dau rețeta super-rapidă de glazură pentru brioșe. Varianta 1 (cea comoda) Se topește pe baie de abur o ciocolată amăruie cu puțin ulei de măsline, în care se rade coaja de portocală după gust și se scufundă fiecare brioșă cu căpacelul. Se lasă la racit! Varianta 2 Se topește la 45gC 100g unt de cacao în care se adaugă 100g miere sau după gust, 100g cacao crudă, coaja de potocală rasă, un fir de sare, o lingură de coniac... Se scufundă căpacelele de brioșe în ciocolată caldă și se lasă la răcit. |