Gust raw vegan.
Cosul de cumparaturi
Nu aveti produse in cos
Retetele Manuelei. Gust raw, gust vegan

Vă rog să-i spuneți bun venit cărții tipărite cu Rețetele Manuelei, Ediția a-II-a!

EDIȚIA a-II-a

Format: TIPĂRIT, 190 de pagini, coperți cartonate.

Cartea include 131 de rețete raw vegane, vegane și vegetariene, inclusiv seturile de rețete pentru Meniurile complete pentru Paște și Crăciun!

Preț: 110 lei + transport

COMANDĂ ACUM »

Ciocolată Luiza
Ciocolată Luiza
Ciocolată Luiza
Ciocolată Luiza

Ciocolată Luiza

Voturi (2):
Timp de preparare: 30 minute sau mai mult - click pentru alte rețete la fel de rapide!
Adaugă la favorite Print Friendly and PDF
Ciocolată Luiza - cum se prepară?
Comentarii

Zilele trecute m-a sunat fina mea Luiza să mă certe pe motivul că ea nu mai suportă să urmărească postări cu și despre ciocolată fără să deguste! Ea nu înțelesese că eu ofer ciocolată doar la cerere sau în momente speciale, nu de zgârcită, ci pentru că ciocolata în sine este o poveste... I-am trimis în secunda doi o cutie mare cu toată ciocolata pe care o mai aveam în casă, am primit cuvinte frumoase în schimb și promisiunea de dragoste veșnică... A doua zi, hotărâtă, mă pun pe făcut ciocolată și în timp ce căutam prin dulapuri să găsesc aroma perfectă, mă gândeam la Luiza mea să-i trimit negreșit o porție, dar nu a durat mult și sună telefonul: "Nănașa, nu treci pe la mine să... ". Deci cum puteam să denumesc această ciocolată altfel?

Timp necesar: 30 minute

Ingrediente necesare:

500 g unt de cacao

300 g miere

100 g goji

230 g nuci fără sare

3 linguri lecitină de soya

3 linguri apă de trandafiri

un fir de sare

o ciupitură bună piper cayenne

100 g carob

50 g cacao

10 g lucuma

10 g mesquite

1/2 linguriță scorțișoară

1/2 linguriță nucșoară

1/2 linguriță cuișoare

o lingură pudră de baobab

opțional - o lingură pudră de ciuperci shiitake

- 10 g petale trandafiri pentru final


Cum se face:

Se topește untul pe baie de abur, în deshidrator, în cuptor sau în aparat special la o temperatură de 37 gC.
Se adaugă mierea, și când este încorporată se pun pe rând restul ingredientelor amestecându-se gentil.
La final se pun nucile mărunțite și goji.
Se toarnă în tava tapetată cu hârtie de copt și se dă la rece.
Când este întărită, se rupe bucăți și se păstrează în cutii închise ermetic, etichetate cu data și ingredientele folosite.
O ciocolată incredibil de gustoasă!

Leacuri alimentare

Hrană vindecătoare din farmacia naturii

Află mai mult »
Meniuri și provocări

Meniuri si provocări

Află mai mult »
Testimoniale

Testimoniale

Află mai mult »