Gust raw vegan.
Cosul de cumparaturi
Nu aveti produse in cos
Retetele Manuelei. Gust raw, gust vegan

Vă rog să-i spuneți bun venit cărții tipărite cu Rețetele Manuelei, Ediția a-II-a!

EDIȚIA a-II-a

Format: TIPĂRIT, 190 de pagini, coperți cartonate.

Cartea include 131 de rețete raw vegane, vegane și vegetariene, inclusiv seturile de rețete pentru Meniurile complete pentru Paște și Crăciun!

Preț: 110 lei + transport

COMANDĂ ACUM »

Borș de lobodă

Borș de lobodă

Voturi (1):
Timp de preparare: 30 minute sau mai mult - click pentru alte rețete la fel de rapide!
Adaugă la favorite Print Friendly and PDF
Borș de lobodă - cum se prepară?
Comentarii

Tare îmi mai place loboda dar preferam mereu să o mănânc preparată de alții, până când în perioada de sarcină, fiind permanent flămândă, a trebuit să-mi gătesc singură borșul acesta pentru că prea-l doream des!

Timp de preparare: 40 minute

Ingrediente necesare:


- 500 g cartofi pentru fiert

- 7 fire usturoi verde

- 7 fire ceapa verde

- 4 legaturi lobodă galbenă

- 4 legături lobodă roșie

- 1, 5 l borș

- 2 legături leuștean

- 3-4 linguri ulei de măsline

- sare


Cum se face:

Se taie cartofii cubulețe și se pun la fiert în apă cât să-i acopere. Când sunt aproape fierți se pune ceapa, usturoiul și loboda tocate fin să dea un clocot. Se adaugă borșul și se lasă la foc mic să mai dea un clocot doar. La final se pune leuștean proaspăt și gata masa! Nouă ne place rece, iar David mănâncă la o masă câte două castroane!

Leacuri alimentare

Hrană vindecătoare din farmacia naturii

Află mai mult »
Meniuri și provocări

Meniuri si provocări

Află mai mult »
Testimoniale

Testimoniale

Află mai mult »