![]() Borș de lobodă
Timp de preparare:
30 minute sau mai mult
- click pentru alte rețete la fel de rapide!
Borș de lobodă - cum se prepară?
Comentarii
Tare îmi mai place loboda dar preferam mereu să o mănânc preparată de alții, până când în perioada de sarcină, fiind permanent flămândă, a trebuit să-mi gătesc singură borșul acesta pentru că prea-l doream des! Timp de preparare: 40 minute Ingrediente necesare:
- 7 fire usturoi verde - 7 fire ceapa verde - 4 legaturi lobodă galbenă - 4 legături lobodă roșie - 1, 5 l borș - 2 legături leuștean - 3-4 linguri ulei de măsline - sare
Se taie cartofii cubulețe și se pun la fiert în apă cât să-i acopere. Când sunt aproape fierți se pune ceapa, usturoiul și loboda tocate fin să dea un clocot. Se adaugă borșul și se lasă la foc mic să mai dea un clocot doar. La final se pune leuștean proaspăt și gata masa! Nouă ne place rece, iar David mănâncă la o masă câte două castroane! |