Gust raw vegan.
Cosul de cumparaturi
Nu aveti produse in cos
Supă cremă de brocoli
Supă cremă de brocoli
Supă cremă de brocoli

Supă cremă de brocoli

Voturi (3):
Timp de preparare: 30 minute sau mai mult - click pentru alte rețete la fel de rapide!
Adaugă la favorite Print Friendly and PDF
Supă cremă de brocoli - cum se prepară?
Comentarii

Făcând piața mă trezesc mereu în coș la casă cu produse puse de David. Așa a fost ieri cănd văd pe bandă un brocoli frumos și fericit că ajunge la mine în sacoșă! Ei bine, dar ce vom face cu el ? David, băiat bun, mi-a dat instrucțiuni clare:"să fie o supă cremă simplă, cu crutonele, mama"!
Uneori mă întreb dacă supele cremă îi plac așa de mult datorită crutoanelor ? Aproape că nu mai contează, important este că știe deja ce și cum vrea să mănânce, și își impune stilul alimentar la vârsta de 6 ani.


Despre brocoli și beneficiile lui ar fi poveste lungă, pentru că broccoli se află în top 10 al celor mai bune alimente din lume, indiferent în ce ţară v-aţi afla.
Profilul nutriţional al acestei plante este cu adevărat impresionant: conţine fibre solubile şi insolubile în cantităţi mari, vitamina C în cantităţi uriaşe şi ignorata vitamina K, extrem de necesară pentru o bună circulaţie sanguină. Vitamina K se găseşte în extrem de puţine alimente.
Pentru că îmi place gustul cât mai simplu, am folosit doar 3 ingrediente, iar soțul meu a declarat că așa supă delicioasă nu am mai preparat niciodată! Dar niciodată să nu spui niciodată!

Timp necesar: 30 minute
Ingrediente necesare:


- 1 kg brocoli
- o țelină mică
- 2 cartofi

La final:
- sare de Cacica / roz de Hymalaia
- piper
- pătrunjel pentru decor
- două linguri de ulei de măsline obținut prin presare la rece
-un cub unt de cocos

 

Cum se face:


Am pus la fiert în apă la foc mic cartoful și țelina, iar florile de brocoli le-am cocoțat la etaj să se prepare pe abur! Sunt sigură că fiecare gospodină poate inventa un sistem ca acesta dacă nu are deja o oală specială! Dacă nu, pot fi scufundate un pic la final în apa clocotită!
Când cartoful este fiert se blenduiesc toate ingredientele și gata supa!

Leacuri alimentare

Hrană vindecătoare din farmacia naturii

Află mai mult »
Meniuri și provocări

Meniuri si provocări

Află mai mult »
Testimoniale

Testimoniale

Află mai mult »