![]() Supă cremă de cartof dulce
Timp de preparare:
30 minute sau mai mult
- click pentru alte rețete la fel de rapide!
Supă cremă de cartof dulce - cum se prepară?
Comentarii
Inspirația mea în bucătărie este adusă de David, asta este clar! Mergând cu el în piață zilele trecute m-a "certat" că nu am mai gătit de mult cartof dulce... Așa este, recunosc! Uitasem de el de multișor ... de când testam rețete noi pentru diversificare, când îi făceam piure cu semințe de cânepă. Cartoful dulce provine din America Centrală, și are o mulțime de proprietăți care îl recomandă drept un aliment foarte sănătos.
Timp necesar: 30 minute Ingrediente necesare:
- 250 g rădăcină de păstârnac - o ceapă - un cartof
- 1 cm rădăcină ghimbir - cimbru - sare de Cacica / roz de Hymalaia - un fir de ulei de măsline
Legumele se pun să fiarbă la foc mic, în apă curată de izvor cât să le acopere. Se blenduiesc la viteză maximă împreună cu cimbru, ulei, sare, și ghimbir până se transformă într-o pastă fină. Poftă bună! |