![]() Supă cremă de păstârnac
Timp de preparare:
30 minute sau mai mult
- click pentru alte rețete la fel de rapide!
Supă cremă de păstârnac - cum se prepară?
Comentarii
Pentru că îmi place aroma păstârnacului în mod special dintre toate rădăcinoasele, am început să cercetez ce pot face cu el. Consumat crud, ras, sub formă de decoct, uleiuri, extracte din frunze şi mai ales din rădăcini, păstârnacul are acţiune benefică în colecistite, constipaţie, anorexie, dureri gastrice, atonii veziculare, enterocolite spastice, insomnii minore, nefrită, disurie, colici renale, dereglări endocrine (sindrom menstrual), reumatism, avitaminoze, obezitate, boli vasculare, infecţii, stări febrile, inapetenţă, dismenoree, febră, ateroscleroză, detoxifiere anemie şi diabet zaharat. Timp de preparare: 30 minute Ingrediente necesare: - 7 rădăcini de păstârnac
Se curăță păstârnacul și cartoful și se pun la fiert în apă rece la foc mic sau la abur. Când sunt moi, se pun în blender cu restul ingredientelor și se transformă în spumă fină lungindu-se cu lapte vegetal / supă în funcție de cât vă place de cremoasă. PONT: |