Gust raw vegan.
Cosul de cumparaturi
Nu aveti produse in cos
Supă cremă de PASTARNAC si Quinoa

Supă cremă de PASTARNAC si Quinoa

Voturi (1):
Timp de preparare: 30 minute sau mai mult - click pentru alte rețete la fel de rapide!
Adaugă la favorite Print Friendly and PDF
Supă cremă de PASTARNAC si Quinoa - cum se prepară?
Comentarii

Supă cremă de PĂSTÂRNAC  

și

QUINOA

 

O mare provocare este pentru mine să gătesc cu ce am prin cămară, atunci când nu vreau să mă dedau la plăceri din abundență... Așa s-a născut această supă care i-a placut tare mult lui David, o aromă rafinată prin simplitatea gustului perfect!

 

Timp necesar - 30 minute

 

Ingrediente necesare 

 

500 g păstârnac

90 g quinoa albă

un cartof mare

un dinte usturoi

o foaie de dafin

-pentru blenduire

unt de cocos sau unt de masă

sare

ulei de măsline obținut prin presare la rece, sau ce ulei vă place

măghiran

1 cm ghimbir

 

 

Cum se face-

Am pus la fiert păstârnacul, cartoful, ceapa, usturoiul și foaia de dafin într-o oală cu capacul acoperit, în apă de izvor cât să le acopere. Cănd a fost cartoful aproape fiert am adăugat quinoa bine spălată și am mai fiert trei minute.

Le-am transferat în blender împreună cu restul ingredientelor și supă cât să le acopere. Am blenduit la viteză maximă și am lungit cu supă până am ajuns la consistența dorită.

Nu uitați de crutoane, care dau tot deliciul acestei supe!

https://www.retetele-manuelei.ro/retete-vegane-sarate-umami/posmagi-sau-crutoane

 

Leacuri alimentare

Hrană vindecătoare din farmacia naturii

Află mai mult »
Meniuri și provocări

Meniuri si provocări

Află mai mult »
Testimoniale

Testimoniale

Află mai mult »