Supă cremă de PASTARNAC si Quinoa
Timp de preparare:
30 minute sau mai mult
- click pentru alte rețete la fel de rapide!
Supă cremă de PASTARNAC si Quinoa - cum se prepară?
Comentarii
Supă cremă de PĂSTÂRNAC și QUINOA
O mare provocare este pentru mine să gătesc cu ce am prin cămară, atunci când nu vreau să mă dedau la plăceri din abundență... Așa s-a născut această supă care i-a placut tare mult lui David, o aromă rafinată prin simplitatea gustului perfect!
Timp necesar - 30 minute
Ingrediente necesare
500 g păstârnac 90 g quinoa albă un cartof mare un dinte usturoi o foaie de dafin -pentru blenduire unt de cocos sau unt de masă sare ulei de măsline obținut prin presare la rece, sau ce ulei vă place măghiran 1 cm ghimbir
Cum se face- Am pus la fiert păstârnacul, cartoful, ceapa, usturoiul și foaia de dafin într-o oală cu capacul acoperit, în apă de izvor cât să le acopere. Cănd a fost cartoful aproape fiert am adăugat quinoa bine spălată și am mai fiert trei minute. Le-am transferat în blender împreună cu restul ingredientelor și supă cât să le acopere. Am blenduit la viteză maximă și am lungit cu supă până am ajuns la consistența dorită. Nu uitați de crutoane, care dau tot deliciul acestei supe! https://www.retetele-manuelei.ro/retete-vegane-sarate-umami/posmagi-sau-crutoane
|